Un autoproclamat „profet” de pe Twitter a prezis tragedia submersibilului Titan în 2022

0
188

Un autoproclamat „profet” de pe Twitter a dezvăluit că a reușit să prezică în mod straniu tragedia submersibilului Titan, cu nouă luni înainte ca aceasta să se întâmple.

Joi, 22 iunie, s-a confirmat oficial că submersibilul turistic dispărut Titan a „implodat în mod catastrofal” și că toate cele cinci persoane aflate la bord au fost ucise în mod tragic, scrie Daily Star.

În submersibil se afla un om de afaceri britanico-pakistanez, fiul său de 19 ani, un miliardar britanic, pilotul submarinului și directorul executiv al companiei care organiza excursiile.

Credem acum că directorul nostru executiv Stockton Rush, Shahzada Dawood și fiul său Suleman Dawood, Hamish Harding și Paul-Henri Nargeolet au fost, din păcate, pierduți”, se arată într-o declarație făcută, joi seară, de compania Ocean Gate.

Grupul a fost dat dispărut pentru prima dată, duminică, după ce o navă a lansat submarinul în apele reci și înghețate ale Atlanticului, în jurul orei locale 8:00.

Însă, în urmă cu nouă luni, utilizatorul Twitter Phineas a părut să facă o predicție stranie.

Am o idee pentru o continuare a filmului Titanic (1997), în care un submersibil de lux plin de milionari face implozie în timp ce vizitează epava Titanicului. (Se îneacă cu toții și sunt mâncați de crabi. Filmul durează 26 de minute. Foarte ușor de revăzut)”, a scris Phineas pe Twitter în urmă cu nouă luni.

Trolii online au ironizat OceanGate pentru excursiile sale în adâncuri, în timp ce noi detalii despre companie și despre nava în sine conturează o imagine tulburătoare a unei excursii care a fost sortită eșecului încă de la început.

Cei care doreau să urce pe navă trebuiau să semneze o declarație prin care confirmau că știau că se vor îmbarca pe o navă „experimentală”, „care nu a fost aprobată sau certificată de niciun organism de reglementare și care ar putea avea ca rezultat vătămări fizice, dizabilități, traume emoționale sau moarte”.

În plus, un producător de televiziune care a urcat la bordul Titanului cu doar un an în urmă a afirmat că în derogare se menționa moartea de trei ori pe prima pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *