Dă un LIKE pentru ca o școală să fie renovată de AdePlast

0
253

Dă Like pentru ca Adeplast să-ți recondiționeze școala

Deși vorbim rar despre implicarea noastră în zona socială, avem proiecte, ne asumăm responsabilități sociale în toate colțurile țării. Acum însă a venit vremea ca AdePlast să facă public un astfel de program, și nu pentru că ne-am schimbat filozofia în ceea ce privește comunicarea. De aceasta dată trebuie sa comunicăm programul ”Like pentru o școală AdePlast”, pentru ca cei care pot beneficia de ajutorul nostru să afle de intenția noastră și să se implice activ în bunăstarea comunității lor.

Provocarea Holcim: ieri terenul de sport, azi școala AdePlast

fabrica_adeplast_vopsea_prescuAm acceptat o provocare din partea celor de la Holcim și ne-am asumat sprijinirea a trei școli, câte una în fiecare județ unde se află platformele noastre industriale: Prahova, Bihor și Neamț. Selecția școlilor se va face printr-un concurs pe Facebook. Astfel, școlile vor putea fi înscrise în competiție de către elevi, profesori sau părinți, iar școala care va primi cel mai mare număr de aprecieri („LIKE”) va fi premiată de AdePlast prin construcția, reconstrucția sau renovarea unui element principal (ex. aplicarea unui termosistem profesional, renovarea integrală a unui corp de clădire, construcția unui teren de sport etc.). Ne dorim să implicăm comunitățile locale, să facem conștienți pe cât mai mulți oameni de faptul că pot face bine cu puțin, doar să la pese, să se implice.

S-a dat drumul la ”LIKE-uri”

Pe 1 iulie au început înscrierile pentru concursul „LIKE pentru școala AdePlast”. Înscrierile se fac pe pagina de Facebook a AdePlast unde vor fi postate poveștile și fotografiile școlilor care trebuie recondiționate. Școala cu cele mai multe voturi (LIKE-uri) va fi desemnată câștigătoare la finele lui 2015. În funcție de aprobările obținute, Adeplast dorește să înceapă lucrările pentru renovare la începutul lui 2016.

AdePlast își provoacă la responsabilitate socială competitorii

Bogdan Pirvu CEO Adeplast 2AdePlast este lider de piață în mai multe domenii de activitate. Implicarea noastră într-un proiect social care are la bază ideea de stimulare a educației în rândul tinerilor români, sperăm să miște întreaga piață; efortul uman în acest sens să se regăsească și la alți competitori de-ai noștri.

Știm cu toții că în sectorul construcțiilor sunt companii puternice care ar putea să facă mult bine, chiar și cu o implicare minimă. Mai mult, noi spunem că nu ești o companie românească demnă și nu meriți să ai produse achiziționate de români, dacă nu te implici social în România.

Vrem sa monitorizăm și să convingem companiile din zona construcțiilor, pe cele care fac profit, să returneze ceva și comunităților unde-și desfășoară activitatea. Fiecare manager sau antreprenor își face treaba doar pe jumătate dacă nu are în vedere și această componentă. Responsabilitatea socială trebuie sa devină o prioritate pentru orice manager sau antreprenor din România. Pentru asta trebuie ca acești oameni să conștientizeze întâi această realitate și să o includă constant în planurile lor de business.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *