Philips inventează un bec pentru farurile maşinilor cu 130% mai performant

0
213

Divizia de becuri pentru industria auto a gigantului Philips a lansat pe piaţă un nou produs. Un bec pentru faruri care este capabil să lumineze la 130 de m distanţă. Numele produsului este Philips X-tremeVision, iar cercetătorii olandezi susţin că becul are o strălucire cu pana la 130% mai intensă decât în cazul altor produse.

B

 

„Cu un fascicul lung de până la 130 de metri, lămpile auto Philips X-treme Vision depășesc ca performanță toate celelalte lămpi auto, fiind cel mai luminos bec auto omologat pentru utilizarea pe drumurile publice”, declara Dragos Ciocârlan, sales manager Romania, Bulgaria , Ungaria pentru Automotive Lighting la Philips.

O secundă mai departe de accident cu Philips X-tremeVision

Tot de la Philips aflăm că timpul de reacție al unui șofer obișnuit, care este atent, este între 0,5 și o secundă până în momentul în care reacționează la un pericol detectat pe drum.

„Luminozitatea lămpilor Philips X-treme Vision oferă un timp de reacție în plus, de până la două secunde, astfel este cea mai sigură lampă cu halogen disponibilă pe piață”.

Lămpile auto Philips X-treme Vision sunt disponibile în variantele: H1 – fază lungă; H7 – fază scurtă și H4 – fază scurtă și lungă (dublu filament).philips_faruriauto_

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *