Jaguar F-PACE, primul crossover al producătorului britanic Jaguar

Inevitabilul s-a produs la Frankfurt pentru Jaguar. Marca de lux britanică a dezvăluit primul său SUV Jaguar F-PACE .

Jaguar_FPACE_prescuMai precis, Jaguar F-PACE este un crossover performant, gândit şi construit pentru a oferi agilitatea, manevrabilitatea şi rafinamentul cu care Jaguar şi-a obişnuit clienţii tardiţionali, dar şi pe aspiranţi.

Jaguar F-PACE este construit pe o platformă din aluminiu şi “reprezintă combinaţia armonioasă între puritatea formei şi a proporţiilor şi elemente inspirate de la modelul F-TYPE” declară producătorii. Forma crossoverului, grila faţă, capota, farurile full-LED, jantele de 22 de inch şi consola transpun în realitate Conceptul C-X17.

Crossoverul Jaguar F-PACE, între 180 şi 380 CP

Jaguar F-PACE cuprinde următoarele nivele de echipare: Pure, Prestige, Portfolio, R-Sport, S şi First Edition.

Jag_FPACE_prescu1

Gama de motorizări cuprinde: motorul 2.0l Diesel 180CP cu propulsie sau tracţiune integrală cu transmisie manuală sau automată, motorul 2.0l 240 CP pe benzină cu propulsie şi transmisie automată; motorul 3.0l diesel 300CP cu tracţiune integrală şi transmisie automată; motorul pe benzină 3.0l S/C cu putere de 340CP şi 380CP cu tracţiune integrală şi transmisie automată.

 

Crossoverul Jaguar F-PACE, de la 0 la 100 km/h în 5,5 secunde

Cu motorul V6 de 380 CP, pe benzină, supra-alimentat, „împrumutat” de la Jaguar F-TYPE, noul Jaguar F-PACE poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 5,5 secunde; ulterior, maşina poate ajunge la o viteză maximă limitată electronic de 250 km/h.

Jaguar F-PACE va fi disponibil spre vânzare în România începând din primăvara anului 2016

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *