Jaguar F-PACE, primul crossover al producătorului britanic Jaguar

0
194

Inevitabilul s-a produs la Frankfurt pentru Jaguar. Marca de lux britanică a dezvăluit primul său SUV Jaguar F-PACE .

Jaguar_FPACE_prescuMai precis, Jaguar F-PACE este un crossover performant, gândit şi construit pentru a oferi agilitatea, manevrabilitatea şi rafinamentul cu care Jaguar şi-a obişnuit clienţii tardiţionali, dar şi pe aspiranţi.

Jaguar F-PACE este construit pe o platformă din aluminiu şi „reprezintă combinaţia armonioasă între puritatea formei şi a proporţiilor şi elemente inspirate de la modelul F-TYPE” declară producătorii. Forma crossoverului, grila faţă, capota, farurile full-LED, jantele de 22 de inch şi consola transpun în realitate Conceptul C-X17.

Crossoverul Jaguar F-PACE, între 180 şi 380 CP

Jaguar F-PACE cuprinde următoarele nivele de echipare: Pure, Prestige, Portfolio, R-Sport, S şi First Edition.

Jag_FPACE_prescu1

Gama de motorizări cuprinde: motorul 2.0l Diesel 180CP cu propulsie sau tracţiune integrală cu transmisie manuală sau automată, motorul 2.0l 240 CP pe benzină cu propulsie şi transmisie automată; motorul 3.0l diesel 300CP cu tracţiune integrală şi transmisie automată; motorul pe benzină 3.0l S/C cu putere de 340CP şi 380CP cu tracţiune integrală şi transmisie automată.

 

Crossoverul Jaguar F-PACE, de la 0 la 100 km/h în 5,5 secunde

Cu motorul V6 de 380 CP, pe benzină, supra-alimentat, „împrumutat” de la Jaguar F-TYPE, noul Jaguar F-PACE poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 5,5 secunde; ulterior, maşina poate ajunge la o viteză maximă limitată electronic de 250 km/h.

Jaguar F-PACE va fi disponibil spre vânzare în România începând din primăvara anului 2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *