În spital, foloseşte Aeria Gold, în camera de bebe, foloseşte Aeria… Superlavabila Aeria Gold cu Porus X

0
292

Dacă cineva se teme ca românii nu sunt inventiv, să nu se mai teamă. Dacă cineva crede că românii nu pot veni cu inovaţii în lume, să caşte ochii!

aeria_gold_4

Cel mai important producător român de materiale de construcţii, AdePlast, deţinut de un român, Marcel Bărbuţ, a anunţat că are cea mai completă reţetă de vopsea lavabilă din Europa.

Vopseaua Superlavabila Aeria Gold cu Porus X este în mod categoric cel mai bun produs de acest fel din Europa, şi asta la un preţ românesc!

Calităţile Superlavabilei Aeria Gold cu Porus X

8 argumente pentru care AERIA GOLD cu Porus X este singură vopsea de pe piață care întrunește toate calitățile într-un singur ambalaj:

  1. Grad de alb foarte ridicat, pentru suprafețe de un alb imaculat.
  2. Clasa 1 de lavabilitate. Suprafața pe care este aplicată se poate curăța cu detergenți caznici, uzuali, care se găsesc în casa fiecăruia. Aceasta nu necesită soluții speciale de curățare.
  3. Un singur strat este suficient pentru o acoperire integrală și un perete imaculat. Peretele va avea un aspect mat, cu o textură mătăsoasă la atingere.
  4. Aplicarea este la îndemâna oricui, aceasta nu necesită echipamente complicate. Oricine poate aplica superlavabila AERIA GOLD cu Porus X folosind o pensulă sau un trafalet.
  5. Asigură o protecție sporită a suprafeței aplicate împotriva bacteriilor, așadar AERIA GOLD este un canditat perfect pentru finisarea camerei celor mici.
  6. Toate ingredientele conținute în AERIA GOLD sunt din categoria celor „prietenoase cu mediul”, ceea ce conferă produsului un caracter perfect nepoluant.
  7. Pelicula formată în urma aplicării este complet hidrofobă, ceea ce înseamnă că apa nu poate pătrunde în suport, din exterior.
  8. Datorită ingredientului inovator PORUS X, Aeria GOLD are permeabilitate sporită la vapori și lasă peretele să respire, contribuind astfel la împiedicarea formării mucegaiului.

După 7 milioane de euro

Bogdan Pirvu CEO Adeplast 2

Dar nimic nu se obţine gratis. Cei de la AdePlast ne anunţă că au investit deja 7 milioane de euro în fabricile de vopsea şi 1 milion de euro special pentru Superlavabilei Aeria Gold cu Porus X.

AdePlast a investit peste 7 milioane de euro în fabricile sale de vopsele și tencuieli decorative amplasate pe platformele industriale de la Ploieşti şi Oradea. Doar pentru acest produs, AdePlast a investit în cercetare, în tehnologie și în promovare peste 1 milion de euro.

Bogdan Pîrvu, CEO AdePlast: „Ne-am dorit cea mai bună, cea mai completă şi cea mai competitivă vopsea super premium din piaţa autohtonă, am investit în cercetare şi în tehnologie si am reuşit. Sperăm că piaţa este pregătită pentru o vopsea all – inclusive”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *