Amenda pentru rovinieta se poate plati online la Amenda-online

0
235

Soferii nu mai trebuie sa piarda timpul in cozi pentru a-si plati amenda pentru rovinieta. Drumurile la unitatile Trezoreriei Statului pot fi inlocuite foarte usor cu o simpla accesare a site-ului Amenda-online.ro, de pe calculator, tableta sau telefon mobil. Serviciul este gratuit si autorizat de Directia de Impozite si Taxe Locale sa incaseze, in numele institutiilor publice, amenda de circulatie si amenda pentru rovinieta.

amenzi_telefon

Soferii surprinsi in trafic fara rovinieta valabila primesc amenda prin posta, in termen de maxim doua luni de la constatarea contraventiei, conform O.G. nr. 8/2015, care a modificat O.G. nr. 15/2002, privind aplicarea tarifului de utilizare si a tarifului de trecere pe reteaua de drumuri nationale din Romania.

Contravenientii nu mai pot primi alta amenda pentru rovinieta, pentru acelasi autovehicul. Sumele pe care conducatorii auto trebuie sa le scoata din buzunar, pentru incalcarea legii, sunt cuprinse intre 250 si 4.500 de lei, in functie de tipul autovehiculului si de gravitatea infractiunii. Pentru autoturisme, amenda pentru rovinieta este de minimum 250 de lei şi de maximum 500 de lei si ea trebuie sa fie platita in termen de 15 zile de la data comunicarii procesului verbal catre contravenient.

Cum se face plata

Plata amenzii pentru rovinieta prin intermediul site-ului Amenda-online.ro se poate face la orice ora din zi si din noapte, de oriunde de pe teritoriul Romaniei, asa ca soferii se pot incadra foarte usor in termenul legal de 48 de ore, in care pot achita doar jumatate din suma.

Procesul de plata este simplu, rapid si eficient si ii scuteste pe contravenienti de numeroase probleme logistice sau birocratice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *