AdePlast caută distribuitori zonali

0
290

Hai să creștem împeună și să răspândim deviza lucrului bine făcut!

Compania AdePlast, liderul pieței naționale de materiale pentru construcții, anunță demararea selecției de distribuitori pentru segmentul de produse vopsele: lacuri, vopsele, emailuri, tencuieli decorative și alte produse asimilate (aracet, diluanți, grunduri, amorse, chituri de rosturi, elemente termosistem etc).

AdePlast îşi doreşte să ajungă cu divizia de vopsele lider de piața din țară, aşa cum se întâmplă pe zona de mortare şi polistiren (EPS).

Adeaplast își desfășoară activitatea pe trei divizii: Adezivi și Mortare Uscate; Produse Termoizolante; Vopsele și Tencuieli Decorative.

Având în vedere că Divizia de Vopsele și Tencuieli Decorative este cea mai tânără divizie a companiei și se află în acest moment în plină expansiune, echipa AdePlast caută forțe noi pentru a realiza cele mai trainice lucrări alături de clienții săi din toată țara.

Care sunt zonele unde AdePlast caută distribuitori de vopsele?

Principalele județe unde se caută distribuitori sunt:

-Satu Mare

-Salaj

-Bistrița Năsăud

-Arad

-Alba

-Hunedoara

-Timiș

-Caraș Severin

-Harghita

-Brașov

-Covasna

-Argeș

-Teleorman

-Giurgiu

 Ce presupune acest parteneriat

Condițiile de muncă sunt bune, se oferă pachete salariale atractive și motivante, precum și training-uri de specialitate; service și consultanță tehnică de specialitate. Cu alte cuvinte, cei ce caută un job în industria vânzarii materialelor de construcții au de unde alege! AdePlast are întotdeauna grijă de partenerii săi și consideră că ajutorul reciproc este cel mai potrivit pentru a avea o afacere prosperă.

Cei angajați vor avea la dispoziție DISCOUNTURI COMERCIALE și reduceri financiare adecvate performanțelor obținute. Cât și creditare pe termen scurt și mediu, atât pentru desfășurarea în condiții adecvate a operațiunilor de distribuție, cât și pentru eventuale investiții (acolo unde este cazul).

Ce criterii trebuie să întrunească companiile locale care vor să aplice

Companiile care doresc să devină parteneri AdePlast trebuie să îndeplinească câteva criterii:

-să aibă în exploatare un depozit cu o suprafață de cca. 400 mp, din care cca 80 mp să fie o încăpere încălzită;

-să dețină 2 mașini pentru transport marfă cu acces în toate zonele (sarcină utilă maxim autorizată 3,5 to) și o capacitate volumetrică de cca. 15 mc; s

– o echipa de vânzări compusă din 2 – 3 agenți de vânzări dotați cu autoturism și echipamente de comunicație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *