Lem’s reduce TVA la 20% şi deschide un magazin la Reghin

0
290

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis un nou magazin Lem’s în oraşul Reghin. Acesta este cel de-al doilea magazin deschis în jud. Mureș în a doua jumătate a anului, după magazinul din Sighisoara, în octombrie.

Magazinul din Reghin este al patrulea magazin Lem’s din județ și este situat pe Bulevardul Unirii Nr. 57, langa noul sediu al Politiei Municipale. Lem’s Reghin are o suprafață de 600 mp, iar investiția pentru deschiderea sa se ridică la 1 milion lei. Noul spațiu este amenajat la standardele vizuale din rețeaua Lem’s și prezintă varietatea de configurații și optiuni ale mobilierului creat în fabrica Lemet.

Anul acesta am deschis deja 4 noi magazine în Transilvania, la Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighișoara, iar acum la Reghin. Este o zonă a tării în care dorim să ne dezvoltăm în continuare” declară Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Investiții de peste 8 milioane de lei in rețeaua de magazine de mobilă Lem’s în 2015 –mai mult de jumătate, deschiderile din Transilvania.

În 2015, investiţiile Lemet în reţeaua de magazine Lem’s se ridică până acum la peste 8 milioane de lei. Cu magazinul din Reghin, investiția in magazinele deschise in zona Transilvania ajung la peste 4.5 milioane de lei.

CANAPEA_DE_COLT_CU_TETIERE_config4_5K

Reducerea TVA se aplică în magazinele Lem’s din 1 ianuarie

Măsura de reducere a TVA de la 24% la 20% are printre obiective încurajarea consumului prin scăderea preţurilor. „Noi am ales să implementam reducerea preţurilor în acord cu modificarea cotei chiar de la începutul anului. Clienţii Lem’s pot beneficia din 1 ianuarie de reducere generalizată a preţurilor” declară Adrian Rizea.

Acum un produs cu preţ vechi 1240 lei va avea preţul de 1200 lei, reducerea de 40 de lei corespunzatoare reducerii cotei TVA este de 3.2% din pretul de vanzare. Aceasta este reducerea generală a tuturor preţurilor la mobila Lem’s aplicată în toate magazinele Lem’s.

Reţeaua Lem’s îşi păstrează poziţia de cea mai vastă reţea de magazine de mobilă din România, cu o suprafaţă totală de retail de peste 68.000 de mp.

Aproximativ 10 procente din vânzări vin cu finanţare

Lem’s oferă clienţilor un plan de achiziţie cu carduri sau prin creditare. Partenerii Lem’s în această direcţie sunt bancile BCR, Raiffeisen, Transilvania, Garanti şi Bancpost prin Euroline.

Acest tip de finanţare ocupă aproximativ 10 procente din business-ul Lem’s. În plus, pentru a dinamiza vânzările, magazinele Lem’s propun clienților reduceri de până la 30% la toate gamele de produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *