Giorgal înseamnă texturi de calitate și frumusețe naturală

0
192

Giorgal vorbește despre simplitatea unui look curat, cu finisaje impecabile și texturi de calitate superioară. Giorgal propune linii compuse din elemente omogene, cu imprimeuri unicolore, adaugând diferite accente care denotă eleganță și rafinament. Ținutele sunt realizate într-o gamă cromatică amplă, pornind de la nonculori sau tonuri reci, până la nuanțe pastelate, calde.

Prin natura lor, ținutele Giorgal scot la iveală frumusețea naturală a femeii, conturează liniile corpului și emană un chic firesc. Piesele vestimentare pot fi armonizate atât pentru o ținută casual sau smart casual, cât și pentru una sofisticată, de seară. Liniile vestimentare Giorgal sunt volatile, comode, iar simplitatea lor îndeamnă la cât mai multe îmbinări de texturi și culori.

Piesele Giorgal abordează un stil clasic, presărat cu tonuri minimaliste, moderne și croiuri care avantajează o largă paletă de feminitate. Deoarece frumusețea naturală a femeii este principalul său atu, ținutele Giorgal conturează o figură plină de delicatețe.

Creațiile Giorgal sunt menite a fi puse în valoare de personalitatea femeii care le poartă și nu invers. Hainele Giorgal își însușesc originalitatea din caracterul fiecărei doamne sau domnișoare care poartă piesele vestimentare. Prin echilibrul armonios dintre simplitate și rafinament, creațiile Giorgal râmân actuale, nu își pierd din frumusețe și nu se perimează.

Giorgal este un brand discret, care nu epatează ci se lasă puse în valoare de adevărata frumusețe a româncelor: frumusețea dată de o atitudine naturală și elegantă.

Create și desăvârșite exclusiv în România, colecțiile Giorgal pot fi găsite în magazinul Giorgal din Pitești (Jupiter City Shopping Center) și online pe www.Noi9.ro, www.zega.ro și www.amafashion.ro.

Giorgal_1

Giorgal_2

Giorgal_4

Giorgal_3

Giorgal_6

Giorgal_5

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *