Şcoala de vară „Constantin Cunescu Business Law School”, ediția a V-a

0
337

Societatea de avocatură de business Cunescu, Balaciu & Asociații a deschis înscrierile la cea de-a cincea ediție a școlii de vară de „Constantin Cunescu Business Law School”. Sesiunea de înscrieri durează până pe 24 iunie, iar școala de vară se desfășoară în București în perioada 4-8 iulie.

scoala de vara Constantin Cunescu

Tinerii avocați stagiari și studenții în ani finali 3, 4 sau la Master, pot participa la o sesiune intensivă de învațare a principiilor esențiale din avocatura de business, care culminează cu o sesiune de arbitraj simulat interactiv. Absolvenții cursurilor „Constantin Cunescu Business Law School” primesc diplome și recomandări din partea lectorilor și pot primi oferte pentru continuarea stagiului de pregătire în cadrul echipei Cunescu, Balaciu & Asociații.

Pentru a sărbători cea de-a Va ediție a Școlii de Vară, anul acesta organizatorii propun și un premiu pentru cel mai bun pledant din sesiunea practică: un loc sponsorizat la cel mai important concurs de arbitraj comercial la nivel mondial – Willem C. Vis de la Viena, în echipa pregătită de Conf. Univ. Dr. Beatrice Onica-Jarka, avocat partener în cadrul Cunescu, Balaciu și Asociații. Valoarea premiului este de peste 1500 euro.

Cam aşa a fost anul trecut: click aici!

Înscrierile se fac pe http://www.summerschool.cunescu.ro/, prin completarea unei fișe de înscriere, pe baza căreia se face selecția celor 10 participanți.

Timp de aproape o săptămână, avocați cu experiență din cadrul casei de avocatură Cunescu, Balaciu & Asociații vor ghida cursanții în sesiunile interactive de predare. Acestea dezvoltă tehnici specifice avocaturii de business și simulează practic probleme și situații reale.  De la înființare, până în prezent 43 tineri avocați au absolvit cursurile “Constantin Cunescu Business Law School”.

Detalii despre program, lectori și înscriere sunt disponibile pe site-ul școlii,  http://www.summerschool.cunescu.ro/ și http://www.cunescu.ro/ .

Partenerii ediției a V-a sunt organizațiile studențești ELSA Bucharest (The European Law Students` Association Bucharest) și ASD (Asociația Studenților în Drept).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *