Un nou showroom Lem’s în Coresi Brașov, după o investiție de 2.3 milioane de lei

0
295

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis un nou magazin Lem’s în Brasov, în centrul comercial Coresi Shopping Resort. Magazinul are o suprafață de 1800 mp de showroom, iar investiția în amenajarea și deschiderea sa se ridică la 2.3 milioane de lei.

Ca toate noile magazine de mobilă ale Lemet care operează sub brandul Lem’s, este amenajat la un standard unic vizual şi de calitate, care permite vizitatorilor să vadă zeci de configurații de mobilier pentru living, mobilă pentru dormitor sau bucătărie, canapele, mese și scaune. Toată mobila produsă de Lemet și expusă în noul magazin Lem’s poate fi comandată cu reduceri până la 45%.

Al doilea magazin din Transilvania în 2016

Magazinul din Brasov este cel de-al doilea magazin Lem’s deschis anul acesta în Transilvania, zonă a țării care cunoaște o dinamică economică propice investitiilor.

adiii

„După ce în aprilie am deschis un nou magazin în Sibiu, cu o investiție de 2 milioane de lei și o suprafață de vânzare de 1600 mp, ne-am concentrat atenția pe Brașov, unde am ales centrul comercial Coresi Shopping Resort pentru deschiderea noului magazin Lem’s. Dorim să ne orientăm din ce în ce mai mult dezvoltarea către centre comerciale în care brandul Lem’s poate fi pus in valoare prin spații generoase și expunerea la standardele vizuale din rețeaua noastră” declară Adrian Rizea, Director Comercial Lem’s.

In 2015, Lemet a deschis 4 noi magazine în Transilvania,  la Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighișoara și Reghin, cu investiții ce au depășit 4.5 milioane de lei.

“Este o zonă în care dorim să ne dezvoltăm, creșterea economică a orașelor mari din Transilvania fiind o invitație pentru noi. Anul acesta am investit deja cumulat 4,3 milioane de lei în cele două noi magazine din inima țării, pentru că am văzut cât de așteptat este brandul Lem’s aici. Există un public foarte interesat de produse fabricate în România în această zonă a țării” adaugă Adrian Rizea.

Reţeaua Lem’s are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de aproximativ 70.000 de mp.

Aproximativ 10 procente din vânzările de mobilă vin din finanţare cu card sau prin credit

Lem’s oferă clienţilor un plan de achiziţie cu carduri sau prin creditare. Partenerii Lem’s în această direcţie sunt Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BCR, BRD, Alpha Bank, Unicredit, Garanti și Bancpost, dar și Card Avantaj și Optimo Card de la Credit Europe Bank.

Acest tip de finanţare ocupă aproximativ 10 procente din business-ul Lem’s. În plus, pentru a dinamiza vânzările, magazinele Lem’s propun în această vară reduceri de până la 45% la toate gamele de produse.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. În prezent, reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproximativ 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *