Noul Parc Municipal Ploieşti, inundat!

0
282

image

Prima ploaie mai zdravănă a demonstrat deficienţele de proiectare din noul Parc Municipal Ploieşti. Dacă bălăriile au crescut din cauza că vidul din administraţie a lăsat parcul de izbelişte, terenurile de sport inundate ar trebui imputate proiectantului care nu a gândit şi un sistem de drenare a apei. La fel cum nu a gândit nici un sistem de irigare a întregului parc….Probabil s-a bazat pe faptul că în zonă apa bălteşte în cazul unor ploi puternice…

image

Din păcate, terenurile de sport din nou Parc Municipal sunt pline ochi de apă, devenind improprii pentru practicarea oricărui tip de mişcare…Sau sunt tocmai bune pentru…înot… Plăcile sintetice sunt dizlocate şi plutesc în apă, iar situaţia va trebui analizată urgent.

image

Cel mai probabil ar trebui penalizaţi cei care au realizat proiectul din birou, fără a analiza situaţia reală de pe teren.

image

Este păcat însă de faptul că banii europeni au fost investiţi într-un parc necesar ploieştenilor, dar proiectat pe genunchi. Aşteptăm o analiză atentă a situaţiei de acolo şi eventual sancţionarea celor care sunt vinovaţi de situaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *