Honda Jazz Hybrid vine cu dobândă de la 0.99% pe an

0
533
Honda Jazz Hybrid - 2015

Modelul Jazz Hybrid se bazeaza pe sistemului hibrid compact IMA. Acesta permite scaunelor Magic Seats să se plieze, ca şi în cazul versiunilor non-hibride. În spaţiul interior încap 4 trolere, sau obiecte agabaritice, cum ar fi plantele de apartament mari sau chiar un suport de umeraşe.

Honda Jazz Hybrid in Romania
Honda Jazz Hybrid in Romania

Cutia automată cu variaţie continuă, dar şi designul interior şi exterior, fac modelul foarte confortabil la condus, iar dimensiunile compacte şi manevrabilitatea ridicată, combinate cu un consum urban de 4,4 litri/100 km, îl fac o alegere ideală pentru deplasările în oraş.

În afară de eficienţa demonstrată a sistemului hibrid IMA, Jazz Hybrid este echipat şi cu tehnologii care protejează mediul şi eficientizează consumul, cum ar fi: sistemul ECO Assist sau butonul ECON.

 

Honda jazz Hybrid in Romania
Honda jazz Hybrid in Romania

Jazz Hybrid cu finanţare cu dobândă de la 0.99% pe an

Honda Jazz Hybrid este disponibil în reţeaua dealerilor Honda, la un preţ de la 14,190 Euro fără TVA, pentru echiparea superioară Elegance, cu plafon panoramic. Din octombrie, modelul Jazz Hybrid vine echipat şi cu anvelope de iarnă cadou şi poate fi achiziţionat cu finanţare în leasing, cu dobândă începând de la 0.99% / an.

Honda Jazz Hybrid in Romania
Honda Jazz Hybrid in Romania

Modele prezentate în cadrul Salonului Auto de la Paris

Modelul Honda HR-V, un SUV de dimensiuni mici, anunțat în premieră în Europa, noul Jazz, cu un nou design exterior, mai aerodinamic şi modern, Civic Type-R, dar şi facelifturi ale gamelor Civic, la nivelul designului interior şi exterior, şi CR-V, care va fi disponibil cu o nouă motorizare.

Motoare noi de la Paris

4 noi motorizări: un motor diesel de 1.6 litri şi 160 CP, disponibil pe modelul CR-V facelift, un motor pe benzină de 1.5 litri – pentru modelul HR-V, un motor turbo pe benzină de 2.0 litri şi minim 280 de CP – pentru modelul Civic Type-R şi un motor pe benzină de 1.3 litri – pentru noua generație Jazz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *