Eşti mecanic auto şi vrei propriul business? Vezi că STIHL România are de investit 3 milioane de euro în reţeaua de dealeri

Compania STIHL România intenționează ca pe parcursul a doi ani să modifice standardele comerciale la nivelul rețelei sale: “Am dezvoltat un concept nou de spațiu comercial, un așa numit ≪flagship store≫, pe care îl vom implementa până la sârșitul lui 2015 la nivelul dealerilor noștri. Această dezvoltare va însemna un efort investițional de 3 milioane de euro și va fi direcționat către creșterea suprafețelor, sistemele de prezentare ale magazinelor, organizare și training”, declară Ioan Mezei, director general STIHL.

Ioan Mezei_STIHL RomaniaÎn rețeaua STIHL activează cca. 200 dealeri, care operează în jur de 300 de magazine și spații de service. “Ne dorim ca la STIHL să avem cel mai ridicat standard de magazine din domeniu în toată țara și din acest motiv ne vom concentra resurse importante pentru dezvoltarea rețelei. Îi vom sprijini pe dealerii noștri inclusiv financiar pentru implementarea noilor standarde. Toate aceste schimbări vor produce o consolidare calitativă a rețelei , cu un standard ridicat al serviciilor, de care vor beneficia în ultimă instanță toți clienții noștri”, precizează Ioan Mezei.

Pe lângă ridicarea standardului comercial și de servicii, STIHL se va concentra și pe dezvoltarea unor tehnici noi de comunicare cu clienții. “Suntem foarte conștienți că, în domeniul nostru, comunicarea cu beneficiarii este esențială, iar în piața în care activăm aceasta este deficitară, mai ales din cauza faptului că astfel de produse se vând și pe suprafețele mari, fără a beneficia de consiliere. Motouneltele reprezintă produse cu multe particularități tehnice, care nu pot fi vândute fără o minimă consiliere de utilizare”, explică Ioan Mezei.

scula_stihl

Stihl are nevoie de încă 20 de distribuitori

Pe lângă dezvoltarea calitativă, STIHL își menține obiectivul de creștere cu minim 20 de distribuitori în acest an. “Așteptăm în continuare alături de noi persoane cu spirit antreprenorial care își doresc să dezvolte o afacere împreună cu o companie germană de top. Aceștia beneficiază de tot suportul nostru, inclusiv de training-uri tehnice și de management. Sprijinul pe care îl oferim este o oportunitate mai ales pentru tinerii serioși, cu înclinații tehnice, care vor să se dezvolte pe propriile picioare, mai ales că investițiile de start-up sunt minimale, acestea ridicându-se la aproximativ 10-15 mii de euro”, adaugă Ioan Mezei.

 

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *