Lem’s, 3 noi showroom-uri de mobilă în Oltenia. Magazinele se deschid în Craiova, Râmnicu Vâlcea și Horezu, cu investiții totale de 3,1 milioane lei

0
359
Lems

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis vara aceasta 3 magazine Lem’s în Oltenia, după investiții de peste 3 milioane de lei.  Noul magazin din Craiova (Calea Bucuresti 139, fostul magazin Primordial) are o suprafață de 1.100 mp și a presupus o investiție de 1,4 milioane lei. Magazinele din Horezu (Strada Unirii, deasupra supermarket-ului Diana) și Râmnicu Vâlcea (500 mp în Strada Gib Mihaescu 30 lângă Kaufland) au necesitat investiții totale de 1,7 milioane lei.

Toate cele 3 magazine propun clienților reduceri de până la 45% la toată gama de mobilier, valabile până la 31 august, precum și o multitudine de soluții de finanțare cu rate fără dobândă, prin carduri de credit precum cele ale CEB – Card Avantaj, Raiffeisen, Banca Transilvania, Unicredit, Garanti, Optimo Card.

Dormitor şi living Box de la 4000 de lei, pentru publicul tânăr

dormitor BOLem’s a lansat în această vară și o nouă linie de dormitoare, gama Box, accesibile și cu un design tineresc. După succesul înregistrat de gama de living-uri Box, prin care Lem’s se adresează unui public tânăr, care apreciază culorile și designul modern-minimalist, dar funcțional, linia Box completează gama de dormitoare Lem’s și propune o cromatică intensă și combinații vivace de galben, verde sau roșu cu tonuri neutre de crem, bej, alb sau negru.

Precum livingurile din gama Box, noile configurații de dormitoare Box se situează pe un segment de preț accesibil. Astfel, o configurație completă de mobilă Box pentru dormitor cu pat, șifonier și noptiere pornește de la aprox. 2000 lei.

„Living-urile Box au devenit rapid top produse alese de clienții Lem’s, semn că publicul nostru își dorește produseadi rizea cu aer modern, culori vii și modularitate care permite crearea unor configurații exact așa cum își imaginează ei. Într-un an de la lansare, au ajuns să reprezinte 26% din comenzile de living din rețea. Ne așteptăm ca și în cazul dormitoarelor să vedem un feedback similar și estimăm că în câteva luni acestea vor reprezenta aproximativ 20% din comenzile de dormitoare“, declară Adrian Rizea, Director Comercial Lem’s.

Despre Lemet & Lem’s

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproape 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 40.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *