La 10 luni, grupul Infinit a depăşit cu 10% afacerile din 2015

1
327

După zece luni din 2016, Infinit Solutions Group a depășit cu 20% cifra de afaceri înregistrată în 2015. Grupul de comunicare digitală condus de Alexandru şi Andrei Cernătescu  a ajuns la venituri de peste 2,2 milioane de euro la finalul lunii octombrie.

Targetul de depăşire a cifrei de afaceri pe care ni l-am impus pentru sfârşitul anului în curs este facil de atins, după evoluția afacerilor în aceste zece luni din 2016. Obiectivul nostrum este unul calitativ, dar urmărește, de fapt, o creştere a bugetelor alocate promovării digitale din partea clienţilor existenţi. Mai mult, cursurile de digital pe care le susținem în cadrul Infinit Academy au reușit să crească nivelul limbii pe care o vorbim în această industrie. Asta se răsfrânge asupra activității noastre prin proiecte mai complexe și rezultate mult mai exacte„, declară Alexandru Cernătescu, director general Infinit Solutions Group.

Afacerile la 10 luni în creștere au fost realizate de Infinit cu un număr mai mic de clienţi față de 2015, dar cu bugete mai mari pe clienții actuali. “Alocarea de bugete mai mari pentru comunicarea online integrată de către companiile care au deja un istoric cu Infinit se datorează rezultatelor măsurabile, anticipate și realizate conform previziunilor. Companiile pentru care gestionăm bugetele de comunicare activează în zone de business precum: farma, auto, financiar, real-estate, home&deco, FMCG etc.”, continuăAlexandru Cernătescu.

Pentru biroul din București al Infinit Solution Group lucrează în present peste 60 de tineri specialişti în publicitate și digital. Fiecare etaj al Infinit Tower este dedicate unui anumit tip de activitate.

”Pentru că noi suntem în continuă dezvoltare cu toate departamentele din Infinit Solutions Group, căutăm permanent colegi dornici să înțeleagă, să învețe și să furnizeze la rândul lor soluții viabile și eficiente pentru clienții noştri. Suntem deschiși la tot felul de traininguri, plecăm cu plăcere în centre universitare pentru a-I familiarize pe cei interesați de noile rigori din industria publicității și noua eră digitală”, Andrei Cernătescu, CFO&COO Infinit Solutions Group.

Infinit a ajuns şi în Olanda

Infinit Solutions Group operează prin compania sa localizată în Rotterdam, o serie de clienti din Olanda, dar vizează toată zona Beneluxului. ”În Olanda avem acum patru colegi, dar suntem în căutare de noi specialişti în publicitate și în digital, poate chiar vom apela la relocarea de personal din biroul nostru din București, dacă va fi neapărat nevoie”, declară Alexandru Cernătescu.

Infinit Academy

Infinit Academy este un proiect realizat din dorinţa de a oferi o platformă educaţională în digital, online media şi tehnologie către antreprenori sau către oamenii de marketing din România. “Şcoala Românească de Digital”, cum a fost botezată de câţiva dintre participanţi, a reuşit de la lansarea oficială să depăşească 100 de cursanţi şi să funcţioneze full house, dar şi să ţină cursuri dedicate pentru diferite branduri, atât din portofoliu, dar şi din afara acestuia.

”Spaţiul alocat academiei se întinde pe 220 mp, mai exact ultimile două etaje din Infinit Tower, iar cursurile încearcă să dezvăluie tot ce înseamnă astăzi digitalizare. În Infinit Academy avem o serie de traininguri care se adresează antreprenorilor, directorilor de departamente (directori executivi, vânzări, marketing etc.), dar și studenţilor, pentru ei însă încercăm să avem costuri cât mai mici, poate chiar zero”, declară Andrei Cernătescu.

Despre Infinit Group

Infinit este un grup full service digital care oferă prin Infinit Agency servicii la cheie, de la consultanţă şi analiză de business, până la strategie, creaţie, project management, web development şi prin The MasterPlan Agency servicii de digital media planning, buying & reporting.

Infinit este un grup ales de multiple branduri atât locale cât şi internaţionale în special pentru zona de comunicare digitală integrată permanentă, social media, campanii sau promoţii, oferind un mix de creativitate şi tehnologie cu performanţă şi rezultate măsurabile.
Grupul numără, în prezent, peste 60 de specialişti, iar la finele lui 2015 a atins o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *