Premieră pentru tinerii pasionați de design și fashion: una din cele mai prestigioase universități europene de profil – IED, vine în România

Reprezentanții Istituto Europeo di Design (IED) vor fi prezenți pentru prima dată în România pentru a-i cunoaște pe tinerii care doresc o carieră internațională în design și fashion. IED este universitatea care livrează de peste 50 de ani specialiști în industria modei și design-ului, la nivel mondial, având universități în marile centre de fashion și design din Italia, Spania și Brazilia.

Prezența IED în România va avea loc cu ocazia Top Education Tour, un eveniment intinerant prinorașe importante din țară, pentru prezentarea programelor educaționale ale mai multor instituții de învățământ internaționale.

Ana Maria Papp, Manager Departament Universități în Străinătate, IntegralEdu:

“Tinerii care sunt interesați să lucreze în industria de fashion și design la nivel mondial, pot alege studiile universitare la IED, iar pentru aceasta pot veni să discute direct cu reprezentanții universității la Top Education Tour. Este o premieră pentru România faptul că o universitate atât de prestigioasă alege să parcurgă atâtea orașe din țară, în căutare de tineri talentați, care doresc o carieră internațională în industria modei.

Top Education Tour va începe la București pe 5 decembrie (hotel Sheraton) și va continua la Brașov – 6 decembrie (hotel Kronwell), Târgu Mureș – 7 decembrie (hotel Plaza V Executive), Cluj-Napoca – 8 decembrie (hotel Ramada), Timișoara – 9 decembrie (hotel Timișoara). Pentru fiecare oraș, evenimentul se va desfășura începând cu ora 17.00 cu o prezentare dedicată celor interesați de studii universitare în domeniile fashion și design, urmând ca de la ora 18:30 să se desfășoare evenimentul dedicat celor interesați de programe gimnaziale și liceale sau de EduTabere, la instituții de învățământ de top din străinătate.

Despre IntegralEdu

IntegralEdu este cel mai important consultant educațional din România pentru studii în afara țării. Grupul de firme INTEGRAL are o experiență de peste 24 de ani în consilierea elevilor, părinților și a tuturor celor interesați de alegerea celor mai bune programe educaționale și instituții de învățământ din străinătate, studii gimnaziale, liceale, universitare și centre de limbi străine. Prezentă în România din anul 2008, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanță în educație la nivel local și reprezintă peste 300 de instituții de învățământ de top din Europa și SUA. IntegralEdu organizează cele mai mari târguri de consultanță educațională pentru studii în străinătate în cadrul cărora elevii, studenții și părinții acestora au ocazia să întâlnească reprezentanții unor școli și universități de prestigiu din întreaga lume. Pentru mai multe informații puteți accesa www.Integraledu.ro, www.worldeducation.roși pagina de FB www.facebook.com/Integraledu.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *