Franciza Studio 20 a deschis alte două studiouri de videochat în Bucureşti şi Craiova

Studio 20 a deschis încă două studiouri glamour în sistem franciză, unul în Bucureşti şi unul în Craiova.

Investiţia totală a celor două studiouri este de 500.000 euro. Cele două studiouri au o suprafaţă totală de 2000 mp şi numără peste 50 camere amenajate pe diferite teme în care pot lucra până la 200 de modele.

Am gândit aceste spaţii dedicate modelelor nu ca un loc de muncă, ci ca un loc de recreere, un loc în care ele să fie relaxate, pentru că în acest tip de job, asta contează cel mai mult. Acest mediu, la care se adauga trainingurile permanente pe care le tinem cu fiecare model în parte, ne-au adus nouă, francizei Studio 20 și lor, câștiguri însumate de peste 3 milioane de euro în 2015”, a declarat Robert Vanderty, Manager Studio 20.

Studio 20 Bucureşti Unirii

robert_vanderty studio 20Noul Studio 20 din capitală este situat în zona Unirii şi are o suprafaţă de 150 mp. În toate cele 35 camere lucrează peste 100 modele feminine. Estimăm venituri de peste 1 milion de euro pentru acest studio în următorul an.

„Este vorba despre una dintre puținele afaceri de export, fără probleme cu încasările, în plină ascensiune în România şi în Bucureşti. Pentru că resursa umană este relativ ușor de găsit și ușor de fidelizat, asta și datorită venitului stabil și peste media veniturilor din România, ne-a fost ușor să găsim noi investitori pentru cel mai mare studio din București și din Europa”, continuă Robert Vanderty.

Studio 20 a ajuns şi în Oltenia

Reţeaua Studio 20 a mai deschis un studio şi în zona de Sud-Vest a ţării, la Craiova. Studio 20 din Craiova are o suprafaţă de 500 mp. Cele 35 de modele care lucrează aici beneficiază de 15 camere luxoase, perfecte pentru practicarea terapiilor sociale. Estimăm că modelele care vor lucra aici vor avea încasări totale lunare de peste 350.000 euro în următorul an.

Despre Studio 20

Până în prezent, Studio 20 operează 7 studiouri de videochat în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Los Angeles şi acum şi în Craiova. Franciza Studio 20 se poate multiplica în orice oraş mare sau mediu din România sau din lume. Cu o investiție între 100 și 200 mii de euro se poate rula anual un milion de euro. Profitul brut poate ajunge la 200 de mii de euro pe an.

Francizaţii participă cu întreaga echipă la traininguri de 4 săptămâni în studioul pilot și apelează la sistemul naţional de recrutare, care garantează că studioul va fi la capacitate maximă după mai puțin de un an.

Piaţa mondială în care activează Studio 20 este estimată la 10 miliarde de dolari pe an. Din calculele necesare constituirii caietului de franciză Studio 20, reiese că piaţa autohtonă de profil a depăsit 150 de milioane de euro. Aceasta creşte permanent şi se poate dubla în următorii 3 ani.

Mai multeaici: www.studio-20.ro şi www.francizavideochat.ro

You may also like...

5 Responses

 1. Videochat spune:

  Videochatul ia amploare din ce in ce mai mult in Romania. Este o afacere chiar prospera, atat pentru modele, pentru ca fac o multime de bani, cat si pentru patroni, evident… 😛

 2. Arina spune:

  Daca un studio stie cum sa-si administreze activitatea si modelele, este mai mult decat cert faptul ca va ajunge unul dintre cele mai cautate.

 3. Bianca spune:

  Este in continua dezvoltare acest domeniu, deoarece este foarte profitabil. Pentru cei care stiu sa-si gestioneze banii si activitatea, cu siguranta trec la pasul urmator: extinderea afacerii.

 4. Marina spune:

  Oricine vrea sa faca bani, alege acest domeniu. Studiorile se dezvolta rapid si deja nu mai reprezinta un concept necunoscut pentru cei care vor sa faca bani.

 5. Andreea Gherasim spune:

  Sunt cei mai mari tepari din domeniu, nu platesc banii modelelor si am inteles ca si angajatii au parte de acelasi tratament. Recomand sa va feriti de ei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *