LEMET sprijină a XII-a ediție a Târgului Miresii

0
277
Targul Mierii
Targul Mierii

În perioada 24-26 februarie, 2017, la Casa Tineretului din Câmpina, va avea loc cea de-a XII-a ediție a Târgului Mierii, la care sunt așteptați peste 15.000 de vizitatori.

Cea mai importantă manifestare dedicată mierii din țară este sponsorizată, pentru al V-lea an consecutiv, de producătorul român de mobilă LEMET, deținătorul brandului Lem’s – Înfrumusețează casele românilor.

Târgul se va desfășura pe o suprafață de 3000 mp, interior și exterior, unde participanții vor expune peste 20 de sortimente diferite de miere: de la miere de tei și de salcâm, polifloră, până la sortimente rare precum miere de păducel, mană sau mentă și flori de baltă; de la delicioșii faguri cu miere până la mierea cu nuci, ghimbir sau scorțișoară, precum şi zeci de alte produse cu miere.

targul mierii
targul mierii

Vizitatorii își pot pune la încercare spiritul competitiv în cadrul unor concursuri de profil precum “Cel mai dulce cuplu iubitor de miere”, “Cel mai mare mâncător de miere” sau “Cel mai bun degustător de miere”. Cei mai creativi își pot încerca măiestria la concursurile de fotografii cu temă apicolă sau creație grafică. Organizatorii promit și în acest an premii consistente celor mai îndrăzneți și iscusiți concurenți.

Organizatorii împreună cu LEMET au pregătit și suprize pentru cei mici. Copiii vor fi încântați și în acest an de mascota Târgului, Albinuța Nina, care le va dărui miere și bunătăți cu miere.

Detalii despre manifestări puteți găsi pe www.targulmierii.ro  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *