Beatrice Onica – Jarka este noul vice-președinte al Curții de Arbitraj Comercial Ilfov din Bucuresti (CAIB – BIAC)

0
265
Beatice Onica - Jarka - cunescu

Beatice Onica - JarkaBeatrice Onica – Jarka, partener în cadrul Cunescu, Balaciu și Asociații (CBA), a fost numită vice-președinte al Curții de Arbitraj Comercial Ilfov din Bucuresti (CAIB – BIAC), cu un mandat de 5 ani. Obiectivul mandatului este legat de re-organizarea activității curtii, având în vedere că instituția a fost inactivă în ultimii ani. Beatrice Onica – Jarka, practică avocatura din 1993, de 20 de ani profesând în cadrul Cunescu Balaciu și Asociații, în 1997 devenind partener.

Din 2002, Beatrice Onica – Jarka este arbitru internațional, dezvoltând o bogată experiență în soluționarea la nivel internațional a litigiilor privind numele de domenii de internet. De asemenea, în cadrul CBA a gestionat spețe comerciale externe, reprezentând clienții societății în procese la curți de arbitraj internaționale.  Noua funcție în cadrul Curții de Arbitraj Comercial Ilfov din Bucuresti vine să continue tradiția societății de avocatură, fondatorul acesteia, Constantin Cunescu, fiind unul dintre primii arbitri comerciali din România, cu activitate de arbitraj la curți de prestigiu din Europa.

Pe lângă zona de arbitraj, Beatrice Onica – Jarka deține o vastă experiență în zona litigiilor comerciale, a proprietății intelectuale și în zona de online, fiind de asemenea expert în drept internațional. Beatrice Onica – Jarka este, de asemenea, conferențiar universitar doctor, în această calitate îndrumând de peste 20 de ani activitatea studenților în domeniul dreptului internațional, inclusiv în ceea ce privește arbitrajul internațional și domestic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *