LEMET sprijină o nouă ediție a Marșului pe două roți

0
377

Pe data de 23 aprilie 2017, ora 12:00, în parcul Soldat din Câmpina, va lua startul o nouă ediție a Marșului pe două roți, la care sunt așteptați persoane de orice vârstă, pasionați de biciclete, mopede sau motociclete.

Producătorul prahovean de mobilă, LEMET, deținătorul brandului Lem’s, susține și în acest an, Marșul pe două roți, un eveniment outdoor cu tradiție în Câmpina, care promovează respectul în trafic.

Punctul de întâlnire al participanților de anul acesta va fi parcul Soldat din Câmpina, de unde vor pleca apoi, pe 2 roți, într-un tur al orașului. Acesta este un gest simbolic prin care organizatorii vor să semnaleze automobiliștilor, prezența în trafic a bicicletelor, mopedelor și motocicletelor.

Pedalează sau încinge responsabil motoarele și poți fi premiat

Marsul pe doua roti

Efortul participanților nu se va lăsa nepremiat. În continuarea tradiției, la sfârștiul cursei, va avea loc o tombolă cu premii. Precum și în anii anteriori, producătorul prahovean de mobilă, LEMET va oferi premiul cel mare.

Pe lângă promovarea respectului reciproc în trafic, participanții vor putea redescopoeri cu drag și frumusețile orașului, obiectivele de interes turistic și bineînțeles, vor petrece o frumoasă după-amiază de duminică, în aer liber, pedalând sau încingând motoarele în mod responsabil.

Organizatorii recomandă purtarea echipamentului corespunzător. Participarea nu este limitată de vârstă.

MPDR4

Traseul propus este: Carol I – Parc Soldat,B-dul Culturii, Schelelor, Carol I, C.Doftanei, B.P.Hasdeu, IH Radulescu, Siretului, B.Vasile, Dunarii, Carol I, Parc Soldat.

Evenimentul este organizat de PRO CAMPINA; ROATA DE FOC; CARAIMAN CAMPINA si BICICLISTII ANONOMI.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1294892257233410/?fref=ts

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *