Acționarii Modpack Group participă la Summitul Select USA, Washington DC

Modpack Group, cea mai mare companie românească de relocări industriale, transport multimodal, ambalare și export, deschide un birou în Statele Unite ale Americii, unde va investi un milion de euro.

Directorul executiv al companiei Modpack Group a participat la summitul SelectUSA din Washington DC în vederea alăturării la o rețea prosperă de companii de top, ca parte a strategiei de expansiune globală.

Industria logistică și de transport din Statele Unite este o piață extrem de competitivă. Cheltuielile din industria logistică și de transport din S.U.A. au totalizat 1,48 trilioane $ în 2015 și au reprezentat 8% din produsul intern brut anual (PIB). Prin investițiile în acest sector, firmele multinaționale se poziționează pentru a facilita mai bine fluxul de mărfuri pe cea mai mare piață de consum din lume.

Directorul executiv al Grupului Modpack, Valentin Malaescu, a declarat:

„Investiția în America de Nord, ca parte a strategiei de creștere continuă a Modpack, este o oportunitate fantastică pentru firmele multinaționale și interne să beneficieze de experiența și expertiza noastră. Prin oferirea serviciilor noastre personalizate şi aici, putem continua să susținem baza noastră globală de clienți și, în paralel, să pătrundem pe noi piețe și să ajungem la mai mulți clienți”.

Grupul Modpack este prezent pe piața românească / europeană din 2007, unde a obținut rapid o poziție de lider. Compania oferă servicii ca furnizor unic în teritorii noi din Europa și din lume, făcând investiţii semnificative în viitorul companiei și al angajaților săi. Produsele și serviciile Grupului Modpack au aplicații în toate sectoarele industriale și sunt potrivite pentru toate tipurile de transport: maritim, rutier, aerian.

 

Citește și AdePlast se alătură eDevize în inițiativa de a revoluționa modul în care se fac evaluarea și ofertarea în România

English version:

Modpack Group shareholders attend Select USA Summit, Washington DC

The logistics and transportation industry in the United States is a highly competitive market. Spending in the U.S. logistics and transportation industry totalled $1.48 trillion in 2015 and represented 8 percent of annual gross domestic product (GDP). By investing in this sector, multinational firms position themselves to better facilitate the flow of goods throughout the world’s largest consumer market.

As part of Modpack Group’s continued global expansion strategy company owners attended the SelectUSA Summit in Washington DC, 21-22 June 2018 to participate in a thriving network of leading businesses.

Modpack Group CEO Mr. Valentin Malaescu said “Investing in North America as part of Modpack’s ongoing growth strategy is a fantastic opportunity for multinational and domestic firms to benefit from our experience and expertise. By offering our tailored services here we can continue to support our global client base, penetrate new markets and reach more customers in parallel”.

 

 

You may also like...

1 Response

  1. neiraeditor spune:

    și eu îți mulțumesc Constantin Valentinața! interactive online math tutorials

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *