Florentina Iluță, cel mai important specialist din domeniul dermopigmentării și reprezentant Perma Blend în România, va fi prezentă la Make-up Forum 2019

0
194

Florentina Iluță, specialist în Dermopigmentare Estetică și Medicală, va fi prezentă la cel mai mare eveniment dedicat industriei Make-up din România care va avea loc la Palatul Telefoanelor din Bucureşti în 19-20 octombrie.

„Mă bucură faptul că am ocazia să împărtășeșc experiențele mele și să fiu prezentă în calitate de speaker la evenimentul Make-up Forum. Vom vorbi despre dermopigmentare și despre beneficiile acestui tratament, despre tehnica microneedling, dar şi despre un lucru care contează foarte mult în toate aceste proceduri, şi anume: pigmenţii.

Pigmenții Perma Blend sunt lider pe piața de produse PMU Premium, cu o istorie de peste 50 de ani în industria fabricării de pigmenţi. În plus, au o gamă de peste 100 de culori. Culorile sunt realizate pentru a rămâne neschimbate în timp sau în urma factorilor fizici externi sau fiziologici și în plus, acestea vor dura mai mult decât majoritatea celorlalte mărci. Toate aceste elemente contribuie la realizarea  unei proceduri cu rezultate maxime, exact aşa cum îşi doreşte clientul.

În final, aceste beneficii se reflectă atât la nivel psihic cât şi fizic, în sensul îmbunătăţirii imaginii corporale a persoanei, a creșterii încrederii de sine și a confidențialității în propria sexualitate”, povestește Florentina Iluţă.

Florentina Iluță a absolvit cursurile de Dermopigmentare Nouveau Contour Beauty Group din Marea Britanie în anul 2011, promovând până la poziția de trainer asistent în cadrul Academiei. De asemenea, Florentina Iluță este certificată în industria de cosmetică de la London School of Beauty and Make up, unde a obținut diploma CIBTAC Beauty Therapy and Cosmetology – diplomă care este recunoscută la nivel internațional.

Evenimentul marca Rouge Mania se va desfășura în clădirea Palatul Telefoanelor, unde formatori și traineri de excepție vor performa în fața pasionaților de make-up, dar și a profesioniștilor.

CITEŞTE ŞI MICROPIGMENTARE MEDICALĂ, O NOUĂ TEHNICĂ DE RECONSTITUIRE ESTETICĂ DUPĂ INTERVENȚII CHIRURGICALE, IA AVÂNT ÎN ROMÂNIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *