Numărul șase al revistei Casoteca vine cu multă inspirație, analize serioase și povești de succes

0
211
revista casoteca 6
revista casoteca 6

Interviuri exclusive cu specialiști de top, analize aprofundate despre economia românească în contextul războiului din Ucraina, cu accent pus pe piața imobiliară și construcții, dar și multă inspirație pentru amenajarea locuinței. Toate acestea, împreună cu poveștile unor antreprenori și profesioniști remarcabili, se găsesc în ediția cu numărul șase a revistei Casoteca.

Coperta revistei este dedicată Mădălinei Stănescu, o specialistă în marketing online care a renunțat la o carieră frumoasă  în cadrul unor companii din prim-planul businessului global pentru a-și lansa propriul business. Acela a fost momentul în care și-a schimbat și modul de a munci și de a se bucura de viață. Prin urmare, s-a apucat de sport, gătitul a devenit un hobby, nu o necesitate, iar vacanțele au luat locul călătoriilor de business.

Multă inspirație vine și din partea unei tinere care a lăsat o carieră de consilier juridic pentru pictură. Andra Irimia a avut curaj să se dedice total artei și are toate motivele să fie mulțumită: face zi de zi ceea ce iubește și reușește să trăiască din asta.

Cătălin Priscorniță, CEO și fondator al agenției imobiliare BLITZ, vorbește într-un amplu interviu despre evoluția pieței imobiliare în acest an, prezentând principalele provocări și explicând cum munca remote ne modelează alegerile în materie de locuințe.

 

Câteva sfaturi de amenajare și design sunt oferite de Elena David în articolul “Marea transformare a unui apartament foarte mic din Paris” și de Mara Ciubotaru în articolul “Estetica senzorială- abordarea amenajării interioare prin persepctiva celor cinci simțuri”. Acestea sunt doar câteva dintre  lucrurile deosebite pe care le găsiți în numărul șase al revistei Casoteca.

Revista Casoteca, editată de grupul MediaTeca, se găsește în unitățile rețelelor Inmedio și Xpress din toată țara.

– Reclamă –

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *