Traian Băsescu a fost externat din spitalul din Bruxelles, anunță soția fostului președinte

0
145
Traian basescu

Maria Băsescu a declarat, miercuri, 30 martie, pentru Antena 3, că fostul președinte Traian Băsescu a fost externat din spitalul din Bruxelles unde fusese internat săptămâna trecută, la câteva zile după ce instanța supremă a stabilit definitiv că acesta a fost colaborator al Secu.

„Am vorbit acum 10 minute, s-a externat. Acum încep împachetatul”, a spus Maria Băsescu, aflată la vila din Primăverii.

Apoi a precizat că nu știe dacă va contesta decizia de a părăsi locuința de protocol. „Împachetatul” anunțat de soția lui Traian Băsescu se referă la pregătirile făcute pentru a pleca din vila de protocol din Primăverii, după ce familia Băsescu a pierdut dreptul de a sta în imobilul de la stat, iar RAAPPS a dat termen 60 de zile pentru părăsirea locuinței.

Vezi și: Petrolierele invizibile ale Rusiei. De ce vasele rusești au început să dispară de pe radar

Întrebată unde se va muta, soția fostului președinte a răspuns: „M-am mutat de foarte multe ori, să știți! Casa asta cred că este a noua casă în care m-am mutat.

M-am mutat de foarte multe ori. Așa că încă o mutare în plus…”. Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit definitiv, pe 23 martie, că Băsescu a colaborat cu Securitatea comunistă înainte de 1989. Pe 25 martie, au apărut informaţii potrivit cărora fostul preşedinte s-a simţit rău, în urma deciziei instanţei supreme şi că ar fi ajuns la spital, în Paris. Ulterior, surse apropiate lui Traian Băsescu au transmis că acesta este la Bruxelles.

Băsescu a pierdut vila de protocol din Primăverii Luni, 28 martie, RAAPPS a transmis, la solicitarea Libertatea, că fostul președinte Traian Băsescu are la dispoziție 60 de zile să elibereze vila de protocol din cartierul bucureștean Primăverii, aflată pe strada Gogol, după decizia definitivă a instanței că Băsescu a colaborat cu Securitatea comunistă.

Mai multe detalii: https://www.libertatea.ro/stiri/maria-basescu-anunta-ca-traian-basescu-a-fost-externat-din-spitalul-din-bruxelles-4059215

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *