Buchete în acorduri de contrast la recitalul omagial “Verdi-Wagner: Corespondețe”

0
389

Duminică, 27 octombrie, Floria.ro va realiza buchetele desăvârșite, care vor fi oferite pe scenă, în cadrul recitalului omagial “Verdi-Wagner: Corespondețe” ce are loc la Ateneul Român începand cu ora 19.00.

La invitația Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură si a Filarmonicii George Enescu, care organizează evenimentul de celebrare a bicentenarului naşterii celor doi giganţi ai componisticii europene, Wagner și Verdi, designerii Floria.ro vor crea aranjamente de scenă și buchete care vor oglindi cele două genii cărora le este dedicat evenimentul.

În armonie cu acordurile de pian, buchetele realizate pentru cele doua protagoniste ale serii, soprana Leontina VĂDUVA şi actriţa Medeea MARINESCU, vor fi dominate de contrast, la fel ca personalitățile celor doi compozitori.

Alb, ivoire, negru si mov inchis vor fi culorile care reflectă pesimismul și egoismul lui Wagner, toleranța și filantropia lui Verdi, precum și rivalitatea care le-a marcat viețile și care s-a păstrat, legendară, de-a lungul a două secole în care cei doi au fost comparați, omagiați, criticați și admirați, două figuri antagonice care au marcat opera și muzica clasică.

Buchetele vor fi realizate din cale Vermeer (bicolore, alb cu mov inchis), cale negre, orhidee albe și trandafiri ivoire. Contrastele cromatice vor pune în valoare delicatețea naturală a florilor alese, în buchete cu o finețe și o eleganță remarcabile.

Afis Recital Verdi Wagner“Crearea buchetelor pentru recitalul “Verdi-Wagner: Corespondențe” este o provocare. Încă din prima discuție cu organizatorii, ne-a fost clar că va trebui să realizăm buchete de lux, spectaculoase, pe măsura excelenței artistice a protagoniștilor recitalului și geniilor cărora acesta le este dedicat. Am studiat personalitățile celor doi compozitori, și am ales să folosim flori rare și rafinate precum calele negre, calele Vermeer și orhideea cymbidium albă. Vom crea contraste delicate și surprinzatoare, care trasează perfect genialitatea celor doi compozitori, precum și delicatețea și eleganța celor două soții iubitoare” declară Andreea Uceanu, Director Imagine și Design la Floria.ro.

Pentru evenimente corporate sau personale, echipa de design de buchete a Floria.ro creează aranjamente florale în acord cu tema și conceptul momentului. Florile sunt combinate ținând cont de invitați, decor, tematică, spațiul în care se desfasoară, sau simbolistica pe care organizatorii doresc să o pună în valoare.

Despre Recitalul Omagial “Verdi-Wagner: Corespondențe”

Organizatori: Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Filarmonica George Enescu

Patronaj: Ambasada Republicii Italiene în România

Parteneri: Raiffeisen Bank, Grand Hotel Continental, Tarom, Wagner Arte Frumoase și Povești și Prietenii lui Mihnea

Sponsori Principali: Kaufland România, Murflatar și Floria

Parteneri Media: Radio România Cultural, Radio România Muzical, RFI România, Cocor Media Channel, Ziarul Bursa, Revista Biz, Revista Melos, Ziarul Metropolis, Decat O Revista, Agerpres, Igloo Media, Modernism.ro, Realitatea.net, Senso TV, Lirika; Calendar Evenimente, Prwave, Webcultura, Liternet, 4Arte.ro, Hipmag, Artline, B365.ro, Inoras.ro, Ceașca de Cultură, Online Gallery, Exclusivenews, EviaMedia, Sales Express, Agenția de Carte; Zile și Nopți; Cercul de Societate și Cultură și The Diplomatic Agenda.

Despre Floria.ro

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vanzărilor online de flori, implineşte anul acesta 3 ani de existenta, timp în care a livrat peste 50.000 de buchete de flori. Floria.ro a castigat titlul “Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce, dar şi peste 30.000 de clienţi mulţumiţi. Începând din 2010, Floria.ro este marcă atestată Trusted.ro.

Începând cu vara lui 2013, Floria.ro devine prima florărie din România care creeaza buchete în acord cu tendinţele internaţionale din moda. Colecţia actuală este prezentată pe http://floria.ro/buchete-de-toamna/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *