RAZER ANUNŢĂ CONSOLA EDGE 5G, CU PROCESOR SNAPDRAGON, ANDROID

0
166
Lenevo

Nu ştiu dacă ştiţi, dar pe lângă Mobile World Congress-ul din Barcelona mai există unul în Las Vegas. Acesta se desfăşoară în această săptămână şi până acum produsul vedetă prezentat acolo este cu siguranţă Razer Edge 5G. Avem de-a face aici cu o consolă portabilă pentru jocuri, cu Android la bord.

Vezi și:Lenovo Tab P11 2nd Gen – top 5 motive de cumparare

Razer a prezentat consola Edge 5G alături de Qualcomm şi Verizon, iar produsul vine cu un CPU Snapdragon G3X Gen 1 la bord. Aşa cum arată şi numele, dispozitivul va oferi conectivitate 5G, o premieră pentru o consolă handheld. De vreme ce este un terminal cu Android, va avea acces la toate jocurile din Google Play Store, dar va oferi şi cloud gaming şi game streaming de pe PC sau consolă. Designul e unul clasic, ba chiar old school aş zice.

Edge 5G include thumbstick-uri duale, un D Pad, dar şi alte butoane lângă ecran, precum cele de acţiune. Avem şi butoane shoulder adaptive. Dacă acest dispozitiv este bazat pe devkit-ul de anul trecut, care avea acelaşi CPU Snadpragon G3X, atunci va include un ecran OLED de 6.65 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi refresh rate de 120 Hz. Aduce şi GPU Adreno, răcire activă şi baterie de 6000 mAh. Va avea şi un inedit webcam FHD pentru live streaming şi va scoate semnal video spre un monitor 4K sau TV.

Mai mult de atât, va scoate şi semnal spre headseturi AR şi VR via USB-C cu suport DisplayPort. Mai multe detalii despre consolă vom afla în cadrul RazerCon pe 15 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *