realme GT Neo 3 150W: Cameră de mers la bâlci, bună la vlogging culinar

0
260

realme GT Neo 3 150W dispune de o cameră selfie clasică, una de 16 megapixeli, decupată într-un orificiu în ecran. Are deschidere F/2.5, HDR şi suport pentru filmare Full HD la 30 FPS. Din păcate doar focalizare fixă. În spate se afla o cameră tripla, cu senzor principal de 50 de megapixeli, cu stabilizare optică, deschidere F/1.9 şi PDAF. Are şi camera de 8 MP ultrawide, cu deschidere F/2.3 şi captura la unghi de 120 de grade, plus o cameră Macro de 2 MP.

Video-review realme GT Neo 3 150W, secțiunea Cameră

Există şi blitz dual LED dual tone şi filmar e4K la 60 FPS. Senzorul principal nu e deloc de lepădat, e un Sony IMX766 şi setup-ul de aici e acelaşi 100% că la realme GT2. Trecem la interfaţa camerei, unde găsim moduri de captură că Ultra Macro, Time Lapse, Tilt Shift, Panorama, Slow Motion, Text Scanner, Pro, Movie, Dual View Video, captura la 50 de megapixeli, AI şi Portrait. Nu lipsesc funcţiile consacrate pe brandul sora OPPO Reno: AI Color Portrait, Bokeh Flare, atât foto, cât şi video.

Bokeh Flare blurează fundalul capturii şi amplifică sursele de lumina uşor, pentru un efect dramatic, stil videoclip sau filmare de Crăciun. În zona interfeţei Street poţi alege ce cameră foloseşti, dar şi captura RAW şi filtre. Completăm cu mod Night.

 

Capturează şi mai puţină lumină deca principală, fiind mai întunecate cadrele din acelaşi scenariu ca şi camera principală.

 

 

Selfie-urile sunt expresive, au detalii suficiente şi îmi place cum arată ochii. Se vede fiecare rd pe chip şi porţii, dar fundalul e puţin cam „soft” pentru mine. E o separare bună între planuri totuşi. Una dintre fotografiile mele preferate e cea cu acel foişor alături de copaci de verde deschis şi în dreaptă o incinta veche şi un verde complet diferit. La zoom văd că 2X arată OK, dar după 3X începe şi zgomotul.

Pică foarte satisfăcător lumina şi la interiorul acelui foişor alungit, care îţi dă senzaţia de infinit. 

La captura cu caruselul văd culori intense, dar nu exagerat de săturate. Am o senzaţie de telefoane vivo V21 şi V23 aici, de Galaxy A53 şi Motorola Edge 30, poate puţin peste. E o distribuire bună a luminilor şi umbrelor, doar că lumina de pe lateral poate pică puţin cam eteric, umplând coroanele copacilor de o „ceață” albicioasă. Captura closeup cu jucării de la bâlci, de 5 ori mai ieftine decât în oraşele mari e fabuloasă la focalizare şi detalii. Se creează şi un fel de Bokeh natural, cu fundal blurat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *