Nothing Phone (1) primește o nouă actualizare ce aduce upgrade-uri la nivel de fluiditate UI și suport îmbunățătit pentru căștile Apple AirPods

0
168

Android 13 va sosi pe nothing Phone (1) odată cu interfața Nothing OS 1.5.0, conform CEO-ului Carl Pei. Până atunci însă, telefonul a primit recent o nouă actualizare software, Nothing OS 1.1.7. Avem câteva îmbunătățiri la nivel de UI, ce conferă mai multă fluiditate, dar și suport îmbunătățiti pentru căștile Apple AirPods. Detalii despre noul update avem în rândurile de mai jos.

Noua actualizare ocupă aproximativ 80 MB și permite utilizatorilor de căști Apple AirPods să afișeze procentajul bateriei pentru acestea. Este totuși o funcție experimentală care poate fi activată din zona de setări, sub meniul ce include opțiuni experimentale. Conform changelog-ului, Nothing OS 1.1.7 aduce și fluiditate UI și o mai bună calitate audio în cazul clipurilor realizate.

Odată cu update-ul vine și patch-ul de securitate pe lunile octombrie / noiembrie 2022. Se pare că exista și un bug care făcea ca notificările WhatsApp să se blocheze pe ecranul de blocare, dar acesta a fost rezolvată odată cu noua versiune 1.1.7.

Vă reamintesc că Nothing Phone (1) tocmai a ajuns în testele noastre, iar prime impresii cu privire la smartphone aveți în clipul de mai sus. Se comercializează pentru aproximativ 2450 lei pe eMAG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *