Samsung îmbunătățește calitatea apelurilor pe smartphone-urile de buget odată cu lansarea funcției Voice Focus

0
228

Samsung a anunțat recent o nouă funcție care va sosi curând pe smartphone-urile de buget, midrange, din portofoliu. Se numește Voice Focus și sosește pe modelele Galaxy A33 5G, A53 5G și A73 5G odată cu actualizarea One UI 5.0. Detalii despre noua opțiune pentru apeluri avem în rândurile de mai jos.

Funcția a debutat odată cu Galaxy F23 5G în luna martie a anului 2022. A sosit și pe Galaxy M33 5G și M53 5G ulterior, în aprilie, dar abia acum ajunge pe smartphone-urile din seria Galaxy A. Vorbim despre modele mai cunoscute și mai populare în Europa precum Galaxy A33, Galaxy A53 și A73 5G. Această funcție sosește pre-activată odată cu actualizarea One UI 5.0 (Android 13).

Opțiunea îmbunătățește calitatea apelurilor, atât vocea utilizatorului, cât și a interlocutorului, fiind amplificată. De asemenea, zgomotul de fundal e redus prin intermediul unor algoritmi de detectare a sunetului. În plus, opțiunea funcționează chiar și în cazul apelurilor audio sau video prin alte aplicații precum Google Meet, Microsoft Teams, WhatsApp, Zoom sau Telegram.

Samsung a promis că va aduce Android 13 pe smartphone-urile din seria Galaxy A începând din luna decembrie a acestui an. Cu toate acestea, actualizarea a fost deja livrată în câteva regiuni pentru Galaxy A53 / A73. Se vehiculează că opțiunea Voice Focus va sosi curând pe mai multe modele accesibile din seria Galaxy A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *