„Avem un telefon rulabil! Nu vă mai fie frică de încărcarea ultra rapidă!” (Interviu/podcast cu Răzvan Sturza, Motorola România Lead)

0
139

Una dintre cele mai întâlnite doleanţe ale cititorilor Mobilissimo, judecând după comentariile de pe YouTube este să reluăm seria de podcasturi Mobicast. Într-un fel ea există şi se reinventează şi cel mai nou episod a fost o discuţie de aproximativ o oră cu Răzvan SturzaSales Lead Motorola România. Am vorbit despre ce a pregătit Moto pentru 2023, cum stăm cu vânzările Motorola în România şi de ce e lumea aşa speriată de încărcarea la 125W.

Este al patrulea interviu cu Răzvan Sturza, primul datând încă din 2017. Pe atunci Lenovo abia preluase Motorola. Am mai făcut un interviu în 2020, unul prin apel video în perioada pandemiei, în care am discutat despre conceptul de „telefon 5G ieftin„. Pe atunci se populariza Moto G 5G şi ideea de a scădea sub pragul de 1000 lei pentru un telefon 5G. În mai 2022 am discutat din nou cu Răzvan, de această dată pe tema telefoanelor midrange ieftine Moto cu ecran OLED.

Acum ne-am întâlnit într-un mediu propice podcast-ului, cu microfoane şi cu… „jucării” în faţa noastră. Am manevrat un Motorola Edge 30 Ultra, primul telefon cu o cameră de 200 de megapixeli din România, dar şi proaspăt sositul Moto RAZR 2022. Am aflat lucruri interesante de la Răzvan, precum faptul că Moto chiar crede în pliabilele sale şi crede mai degrabă în rulabile verticale, decât într-un telefon care se deschide ca o carte după model Samsung sau OPPO.

Am pus şi cea mai fierbinte întrebare şi anume: nu cumva Motorola lansează prea multe telefoane, care se încalecă la specificaţii? Moto E-uri, G-uri, Edge-uri şi aşa mai parte. Am discutat despre atuurile lui Moto RAZR 2022 faţă de predecesori, am aflat că Moto vinde sute de mii de unităţi în România şi am văzut o atitudine rezervată cu privire la creşterea de 90% faţă de anul trecut la nivel local şi ocuparea locului 5 în top 5 producători smartphone în România.

Am preluat şi temerile voastre legate de încărcarea la 125W şi uzura bateriei şi le-am disecat alături de Răzvan. Mai multe aflaţi direct din interviu şi aştept să ne spuneţi dacă v-a plăcut şi dacă da, mai facem! Noi am apreciat discuţia cu oficialul Moto, mai ales că a fost pe ton relaxat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *