Camera lui Samsung Galaxy S23 Ultra ar aduce stabilizare și autofocus de top; Telefonul ar fi primit upgrade-uri și la capitolul audio

0
110

Dacă ne uităm la randări cu noul Samsung Galaxy S23 Ultra apărute pe web, diferențe între acesta și predecesor nu par să existe. Cu toate acestea, tipster-ul Ice Universe susține că terminalul aduce upgrade-uri impresionante, de la un CPU Snapdragon 8 Gen 2 „pe steroizi”, la un senzor foto de 200 MP nou-nouț cu stabilizare și autofocus de top. De asemenea, compania sud-coreeană ar fi lucrat și la capitolul audio. Detalii avem mai jos.

Pentru a înțelege la ce se referă tipster-ul, cel mai bine e să ne uităm în trecut. Galaxy S20 Ultra a fost primul smartphone din portofoliul companiei cu senzor foto de 108 MP. Cu toate acestea, din cauza software-ului încă nefinisat la debut, au existat probleme legate de autofocus la lansare. Ele au fost rezolvate ulterior prin actualizări software, iar modelele ulterioare (Galaxy S21 Ultra și S22 Ultra) nu au mai avut așa neajunsuri.

Acum, Galaxy S23 Ultra va aduce un senzor foto de 200 MP, iar mulți se așteaptă la probleme similare. Cu toate acestea, Ice Universe spune că telefonul aduce un sistem de stabilizare de top, fiind cu mult îmbunătățit chiar și comparat cu Galaxy S22 Ultra. Nici difuzoarele incluse pe predecesor nu impresionau din ce îmi aduc aminte. La testele noastre terminalul a obținut 96.3 dBA ca putere volum media, dar colegul Alex nu a simțit acel „kick” necesar pentru a fi impresionant și memorabil.

Samsung ar fi lucrat în cazul lui Galaxy S23 Ultra mai mult la capitolul audio, iar sunetul livrat de smartphone va fi memorabil, în special în cazul melodiilor cu bas. În plus, aflăm că microfoanele integrate aici vor capta vocea utilizatorilor optim. Luând în considerare cele spuse, mă aștept să primim un soi de tehnologie bazată pe AI, la fel ca cea integrată în cazul laptopurilor de gaming, pentru extragerea vocii chiar și într-un mediu zgomotos.

Ca un reminder, seria Galaxy S23 Ultra va fi prezentată pe 1 februarie, de la ora 20:00 (ora României). Toate detaliile cunoscute despre smartphone-urile din lineup sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *