Samsung Galaxy S23 ar putea fi mai ieftin decât Galaxy S22 dacă face aceste compromisuri

0
60

După ce am văzut toate variantele de culoare pentru Galaxy S23 şi am avut imagini de presă detaliate cu seria S23, acum avem şi o veste bună legată de preţ: s-ar putea ca S23 să fie mai ieftin decât Galaxy S22.

O serie de preţuri a scăpat pe web cu săptămâni în urmă, iar preţurile erau mai mari cu 50-70 de euro faţă de generaţia din 2022. Ei bine o sursă din Coreea de Sud pare sigură că Samsung ar fi făcut nişte compromisuri pentru a ţine mai jos preţul lui Galaxy S23. Un prim downgrade este la motoraşul pentru vibraţii.

Samsung ar putea folosi un motoraş cu feedback haptic ceva mai ieftin, în versiunea de bază a seriei s23. Un alt downgrade se produce la capitolul ecran: S23 ar putea avea muchii mai groase decât S22. Evident nimic nu e bătut în cuie, sunt doar zvonuri deocamdată şi nu ştiu dacă publicul ar reacţiona bine la un S23 cu muchii groase. A52 şi A53 au avut de pătimit din cauza asta, cel puţin la nivel declarativ. În realitate s-au vândut bine.

Samsung Galaxy S21 a fost criticat pentru spatele din plastic, deci publicul nu acceptă uşor downgrade-uri. Măcar avem upgrade de 200 mAh pentru bateria de pe S23, de la 3700 mAh la 3900 mAh.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *