Cât va costa OnePlus 11 5G în Europa? Avem sumele de comercializare ale flagship-ului!

0
267

OnePlus 11 urmează să debuteze pe 7 februarie în Europa, alături de căștile OnePlus Buds Pro 2, dar și de prima tastatură din portofoliul companiei. Specificațiile sunt deja cunoscute, primul flagship din 2023 al companiei fiind deja vândut în China. Totuși, azi aflăm sumele la care va fi comercializat OnePlus 11 în Europa, prin intermediul publicației WinFuture. Detalii avem mai jos.

Trecem direct la prețuri. Conform WinFuture, OnePlus 11 se va vinde în două configurații în Europa. Varianta cu 8 GB RAM și 128 GB de stocare va costa 899 de euro, iar versiunea de top care implică 16 GB RAM și 256 GB de stocare va costa 949 euro. Nu avem încă prețuri pentru celelalte produse care vor debuta pe 7 februarie, însă.

OnePlus 11

Inițial se credea că la nivel european OnePlus 11 va avea parte de un downgrade. Totuși, se pare că doar în SUA telefonul va sosi cu alimentare la 80W pe fir. În schimb, în Europa aduce baterie de 5000 mAh și alimentare la 100W pe fir, la fel ca versiunea lansată în China. OnePlus 11 este un flagship cu display AMOLED de 6.7 inch în diagonală, curbat, cu refresh rate de 120Hz și rezoluție Full HD+.

Are la interior un procesor de nouă generație Qualcomm Snapdragon 8 Gen2, memorie RAM LPDDR5 și stocare rapidă UFS 4.0. Vine pe nuanțe precum Titan Black și Eternal Green, iar terminalul readuce butonul slider Mute și vine chiar cu senzor infraroșu (IR) pentru controlarea altor dispozitive din casă.

Modulul foto din spate integrează un senzor principal de 50 MP (Sony IMX989), o cameră de 32 MP telephoto cu zoom optic 2X, dar și o cameră de 48 MP ultrawide. În fața primim senzor selfie de 16 MP cu deschidere F/2.4.

Lansarea lui OnePlus 11 5G va avea loc pe 7 februarie în Europa, iar alături de telefon vor debuta căștile OnePlus Buds Pro 2, dar și OnePlus 11R, un smartphone high midrange atractiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *