Apple renunță la slider-ul mute de pe iPhone 15 Pro, în favoarea unui buton care poate fi apăsat; Vedem noi randări

0
247

Finalul lunii martie vine cu vești proaspete legate de unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului și anume iPhone 15 Pro, pe care ar trebui să îl vedem lansat la început de lună septembrie. Așa cum spune și titlul postării de față, Apple va renunța la slider-ul mute, în favoarea unui buton care poate fi apăsat. Detalii mai jos.

Avem și o randare apărută online, care ne prezintă noul buton. Din datele pe care le avem, se pare că acesta va fi capacitiv, iar noi ca utilizatori, va trebui să îl apăsăm cu putere pentru a pune telefonul în mod silent. Ne amintim cât feedback negativ a primit OnePlus pentru renunțarea la slider-ul mute, astfel că ne întrebăm cât de mare va fi impactul pe care îl va avea alegerea gigantului din Cupertino.

De asemenea, în randarea de față mai apare o schimbare, sub forma butoanelor de volum care acum sunt unificate și nu separate. Avem multe noutăți de funcționalitate și design rezervate lui iPhone 15 Pro și nu uităm nici de faptul că protuberanța camerei foto va fi și mai mare. Apropo, noul iPhone va aduce muchii ultra-înguste, iar compromisul pentru a se ajunge la acest nivel ar putea fi butoanele capacitive pregătite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *