Xiaomi 13 Ultra dezvăluie o cameră impresionantă într-o fotografie nouă; A primit şi o certificare oficială

0
190

Anul trecut nu am primit un Xiaomi 12 Ultra şi a fost nevoie de Xiaomi 12S Ultra pentru a continua acest branding. Se pare că în 2023 revine ideea de telefon flagship ultradotat lansat după modelele principale (de bază, Pro, Lite). Xiaomi 13 Ultra tocmai a scăpat într-o imagine nouă şi a primit încă o certificare oficială.

Aflam cu ceva vreme în urmă că Xiaomi 13 Ultra s-ar lansa în mai 2023 şi că va fi vândut la nivel global. În martie apăruse şi în baza de date TENAA, iar în februarie văzusem un prototip pe Internet cu o cameră principală gigantică. Recent a apărut şi o listă cu specificaţii pe web, incluzând un ecran QHD+ AMOLED de 6.7 inch, procesor Snapdragon 8 Gen2 şi baterie de 4900 mAh cu încărcare la 90W.

Camera din spate era inedită: 4 senzori de 50 MP – unul wide, ultrawide, telephoto plus telephoto periscopic. Acum şi vedem această cameră într-o imagine nouă şi e clar faptul că avem din nou o colaborare cu Leica şi că primim 4 lentile. E şi un senzor de culoare, telemetru laser, microfon şi blitz în acel modul circular.

Terminalul a fost certificat de către Infocomm Media Development Authority (IMDA), autoritate din Singapore, sub numele de cod 2304FPN6DG. Camera selfie va avea 32 MP, ar telefonul va sosi cu certificare Leica Color. Are 12 sau 16 GB RAM şi până la 512 GB stocare. O informaţie surpriză de la zvonacul Digital Chat Station e că dispozitivul va avea port USB-C 3.2 de această dată, nu clasicul USB-C 2.0 de pe telefoanele Xiaomi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *