Jonah Hill, cea mai mare schimbare de la Hollywood

0
246

Jonah Hill este de nerecunoscut în cele mai recente imagini surprinse de paparazzi. De-a lungul anilor, actorul în vârstă de 39 de ani a trecut prin mai multe perioade cu fluctuații de greutate.

Starul din „Superbad” a fost fotografiat zilele trecute pe o străduță din Malibu, California. Nu este prima dată când Jonah „topește” câteva kilograme bune, însă aceasta pare cea mai drastică transformare de până acum.

Vezi și:Studio 20, o stea-franciză pe Hollywood Walk of Fame

Pe lângă kilogramele în minus, actorul a renunțat la plete și la barbă. În imaginile surprinse de paparazzi, Jonah pare tot numai un zâmbet, deși este implicat într-un scandal mediatic cu una dintre fostele sale iubite.

Acum:

Apariția dezinvoltă a actorului vine pe fondul acuzațiilor de abuz emoțional depuse de Sarah Brady, cea cu care actorul s-a iubit în vara lui 2022.

Femeia, surfer profesionist, a făcut luna trecută o serie de dezvăluiri explozive pe Instagram. Sarah a făcut publice mai multe mesaje de pe vremea când forma un cuplu cu Jonah și s-a plâns că a fost manipulată de actor. Acesta i-ar fi cerut printre altele să șteargă pozele de pe rețelele de socializare în care apărea în costum de baie.

Actorul are și un motiv de bucurie! În iunie a devenit tătic, după ce actuala iubită, Olivia Miller, a adus pe lume o fetiță.

Înainte:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *