Bombardamente intense la granița cu România / Atacul cu drone asupra Ismail a durat trei ore

0
316

Mai mulți locuitori din Chilia Veche, România, au declarat că în cursul nopții de marți spre miercuri au avut loc explozii peste Dunăre, în localitatea ucraineană Chilia Nouă, care au fost vizibile cu ochiul liber de pe teritoriul românesc.

Vezi și: Nu e războiul lor. Zeci de mii de turiști ruși au blocat Podul Kerci, în drumul lor spre mare, în Crimeea

Atac drone Chilia
Cititor G4Media

Atacurile nocturne au durat trei ore și au vizat districtul Ismail, unde o persoană a fost ucisă, a declarat guvernatorul regional Oleg Kiper pe Telegram.

Distrugeri Totale

„Din nefericire, o persoană a murit”, a declarat Kiper, adăugând că este vorba despre un lucrător agricol care a fost grav rănit și a murit la spital.

Având în vedere distanța foarte mică dintre porturile ucrainene și teritoriul României, nu este exclus ca anumite mijloace de lovire să cadă în mod accidental pe teritoriul românesc.

„Distrugeri și incendii au fost înregistrate în mai multe așezări”, a adăugat el, precizând că infrastructura portuară și agricolă a fost avariată, inclusiv clădirile administrative.

Portul Ismail de pe fluviul Dunărea, care se învecinează cu România, membră NATO, a devenit o rută principală de export pentru produsele ucrainene după retragerea Rusiei dintr-un acord privind cerealele negociat de ONU în iulie.

 

 

Sursă G4media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *