Avere de 30 de milioane de lei pentru o judecătoare de la Tribunalul

0
239

ANI acuză o judecătoare de la Tribunalul București că ar avea o avere nejustificată de peste 30 de milioane de lei. Este vorba de Cristina-Gabriela Mazilu, care a mai fost judecătoare în cadrul Judecătoriei Sector 4.

„Diferență nejustificată în cuantum total de ‪30.388.515‬ Lei, în perioada exercitării funcției publice”, precizează ANI.

„Astfel, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către MAZILU GABRIELA – CRISTINA”, mai precizează ANI.

Gabriela Cristina Mazilu nu avea niciun imobil declarat, niciun autoturism și niciun leu în conturi, conform declarației de avere depusă în acest an, depusă pe site-ul ANI. A consemnat o datorie de 150 de mii de euro către Gabriel Mazilu. La capitolul venituri a notat 191.932 de lei de la Tribunalul București – salariu și 99.132 de lei, de la aceeași instituție – drepturi salariale. De la Consiliul Superior al Magistraturii a primit 5.421 de lei după ce a fost membru în cadrul unei comisii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *