Lider Hamas responsabil pentru masacrul din Israel

0
68

Forțele de Apărare Israelului anunță că au ucis un alt comandant Hamas, care a condus atacurile teroriste asupra comunităților din sudul Nirim și Nir Oz weekendul trecut. Este al treilea lider Hamas ucis în ultimele zile.

Armata susține că Billal al-Qedra, comandantul batalionului Khan Younis al unității Nukhba, a fost ucis într-un atac aerian, în urma eforturilor de informații ale agenției de securitate Shin Bet și ale Direcției de Informații Militare, potrivit Times of Israel.

„El a fost responsabil pentru raidul criminal din Kibbutzul Nirim și Nir Oz”, spune IDF.

Mai mulți teroriști Hamas și Jihad Islamic au fost uciși în atacuri aeriene peste noapte în Fâșia Gaza, a precizat sursa citată.

Armata afirmă că a lovit peste 100 de ținte în cursul nopții, inclusiv centre de comandă Hamas, complexuri militare, zeci de lansatoare de rachete, posturi de lansare de rachete antitanc și posturi de observare; și centrele de comandă ale Jihadului Islamic.

Sâmbătă, armata a anunțat că liderul Hamas care a coordonat atacul asupra localităților din sudul Israelului de sâmbăta trecută, Ali Qadhi, a fost ucis într-un atac.

În plus, IDF l-a asasinat pe șeful forțelor aeriene Hamas, Merad Abu Mera, care era principalul responsabil pentru dirijarea teroriștilor în timpul masacrului.

Sursă HotNews

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *