Vizită în Israel de către Marcel Ciolacu

0
240

Prim-ministrul Marcel Ciolacu efectuează marţi o vizită în Israel, unde are o întrevedere cu omologul său, Benjamin Netanyahu.

Marcel Ciolacu se află marţi în Israel și s-a întâlnit deja cu prim-ministrul Benjamin Netanyahu şi urmează să participe la alte întâlniri cu reprezentanţii comunităţii româneşti din această ţară afectaţi de deteriorarea situaţiei de securitate din zonă.

 

De asemenea, prim-ministrul României va avea o întrevedere cu Menachem Hacohen, Mare Rabin al comunităţii evreieşti din România în perioada 1997-2011.

Persoane „aflate în situații critice” vor fi aduse în țară cu avionul cu care se va întoarce Marcel Ciolacu, au declarat surse diplomatice pentru Știrile PRO TV.

”Am mers în vizită în Israel pentru a transmite mesajul nostru de solidaritate poporului israelian şi un puternic semnal de sprijin importantei comunităţi româneşti care trăieşte în această ţară. În vremuri atât de tulburi, România continuă să fie un factor de stabilitate, să apere pacea, valorile democratice, drepturile omului şi să combată cu fermitate terorismul, antisemitismul, xenofobia şi discursul incitator la ură”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu va fi însoţit în vizita în Statul Israel de ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, deputatul Silviu Vexler, preşedinte al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, şi ambasadorul României în Israel, Radu Ioanid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *