Plângere făcut împotriva administratorilor clubului Kayode de la Clotilde Armand

0
104

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunță că a sesizat Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române, după ce terasa clubului Kayo, din parcul Herăstrău continuă să fie deschisă, în ciuda unei decizii de suspendare a activității.

Armand susține că va ANAF-ului confiscarea tuturor veniturilor realizate pe perioada suspendării activității.

”O singură terasă din parcul Herăstrău continuă să încalce legea și bunul simț cu muzica dată la maxim pe timpul nopții. Este vorba de clubul Kayo, cel care îi plătește chirie șefului ANPC, secretarul de stat Horia Constantinescu, prin offshore-ul familiei din Panama. Avocații clubului au contestat decizia de suspendare a activității pe care am dat-o, v-am spus că legile sunt făcute în favoarea lor. Nu-i interesează să respecte regulile, pentru că au protecție direct în Guvernul României.

Nu mă voi opri aici, Poliția Locală Sector 1 a dat din nou aseară contravenții pentru tulburarea liniștii publice. Vă anunț că în cazul clubului Kayo am sesizat Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române și voi cere ANAF-ului confiscarea tuturor veniturilor realizate pe perioada suspendării activității”, anunță primarul Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook.

Armand a precizat că a dispus verificarea felului în care s-au dobândit toate spețiile din parcul Herăstrău.

”Totodată, am dispus verificarea contractelor prin care aceste persoane au dobândit fraudulos spații în parcul Herăstrău (monument istoric) și ne vom îndrepta în instanță împotriva celor care (inclusiv împotriva funcționarilor publici) și-au luat parcul pe persoană fizică și au impresia că sunt mai presus de legile statului român. Știu că acest lucru a fost posibil datorită fostelor administrații PNL PSD și nimeni nu a avut curajul să facă ordine legat de subiectul teraselor ilegale din Herăstrău. Așa că o voi începe eu”, a mai scris Clotilde Armand.

Sursă G4Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *