Piedone este cel mai votat din parlament / 30% dintre cei care spun că merg la vot aleg PSD

0
120

40,4% este scorul preconizat pentru Cristian Popescu Piedone (PPUSL), într-un sondaj de opinie realizat la comanda lui Nicușor Dan, pentru funcția de primar general al Municipiului București.

Datele au fost prezentate pe pagina de Facebook a primarului.

De menționat este faptul că fostul primar al capitalei, Gabriela Firea, nu apare în această analiză sociologică.

”Rezultatele unui sondaj pe București comandat de mine și efectuat în perioada 2-9 martie, a transmis Nicușor Dan, cerându-le vizitatorilor să comenteze analiza sociologică.

După Cristian Popescu Piedone, creditat în sondaj cu șansa a doua este Nicușor Dan, cu 39,3%, urmat fiind de Sebastian Burduja, potențial candidat din partea Alianței PSD – PNL.

Diana Șoșoacă are, conform sondajului realizat de Verifield cu 2,4%.

48,2% dintre respondenți consideră că în momentul de față Municipiul București se îndreaptă într-o direcție bună, în timp de 47,5% consideră că se îndreaptă într-o poziție greșită.

De asemenea, 30,7% dintre cei care au menționat că merg la vot, ar pune ștampila pe lista PSD, pentru Consiliul General al Municipiului București. 27,2% ar vota Alianța Dreapta Unită, iar 17,5% – PNL. Partidul SOS este aproape de intrarea în Consiliul General, având în analiza sociologică 4,5%, în timp ce AUR are mai puțin, 4,1%.

Datele au fost culese în perioada 2-9 martie 2024, metoda de cercetare fiind interviu prin intermediul chestionarului.

Datele au fost culese prin metoda CATI (interviuri telefonice), eroarea maximă admisă a datelor este de 3,27%, la un grad de încredere de 95%.

Sursă G4Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *