cand prostanacii ne fac de ras

0
286
politicieni gunoi

si nu vorbesc despre geoana. vorbesc despre baietii din spatele lui. baietii care l-au pus sa se dea in stamba ca un castigator veritabil. toti invocau sfintii, cerul, tatii morti de mult, mama din fata semineului etc. niciunul nu s-a gandit sa mutumeasca celor care nu au venit la vot. „va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa castig, nevenind a vot!”. asta vroiam sa aud.

stau si ma uit la tv si parca vad unul sf. imi amintesc un film prost cu arnold musculosul, unul in care exista un televizor in fundal, undeva in viitor, televizor pe care rula o reclama viitoare cu o femeie care vindea o chestie si ea viitoare. incredibil, dar asa au facut si candidatii nostri in intalniri televizate in care si-au spalat rufele, alea cele mai murdare. in fata ochilor hulpavi ai consumatorilor de fata de la pagina 5 sau 6, cri, ba-secu si fiul generalului se bateau in cine-i mai tare din parcare in misto si mai faceau o pauza de publicitate…

ce cacat, ce cacat, ce cacat. frate, in tara sunt 60 de biserici vechi de lemn care se pravale peste pamant si ei stau si se cearta, pentru ce? baieti, gunoiul se alege singur si asa v-ati ales si voi. macar inchideti-va gura, furati ca nastase si faceti un guvern de cacat, dar care sa faca act de prezenta. macar atat. noi nu avem nevoie de voi. poate dipareti intr-o dimineata. cat de bine ar fi! poate lastai vaci in schimbul hoiturilor voastre inca in viata. sa consume iarba care creste in locul vostru!

de la iliescu incoa’ – sau de la venirea lui – nu exista guvern, guvernare, politicieni, ci doar gunoi, securisti si copii lor. unii au ajuns chiar si la bnr. incredibil. despre „omul ca o hartie” aruncata pe strada, am vazut-o/l-am vazut pe trotuarul unde nu ai voie sa parchezi, dar el era cu lexusul parcat… ce mizerie. o nulitate pe care, brusc, am vazut-o la tv, a stat pe cel mai inalt scaun la parlament, iar acum e la bnr. nu se poate asa. avocat cu parinti comunisti si fosti cc-isti!

am vazut un film de scurt metraj prin ’98-’99, cu doi tipi care stateau la pescuit si vorbeau despre a doua revolutie in romania. eu cred ca gunoaiele vor iesi la suprafata si dupa o a doua revolutie. acum ii stiu. nu au bun simt, ei nu cred in acest cuvant. probil ca nu exista o asemenea definitie existentaiala la ei in pattern. nici macar nu putem sa-i impuscam pentru ca i-am izbavi. cred ca urbanul este mediul lor. ei gandesc mare si ei sunt invingatorii nostri. ne inchinam?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *