despre valoarea lui niciodata

1
244

da, niciodata nu o sa ma duc acolo. nicodata nu o sa fac asta; niciodata nu o s-o cunosc intr-adevar; niciodata! ce minciuna, pe care ne-o spunem noua, fiecare dintre noi. prietene, nu exista niciodata. suntem relativi, ne-am creat o lume relativa, totul este de vanzare, pana si noi, mai ales ca noi costam cel mai putin. fiti sinceri cu voi, cu noi. credeti ca cineva ar da mai mult pe voi decat ati dat voi pe masina voastra? raspunsul este, nu!

cea_meserienoi costam probabil cat un bilet la metallica, la massive attack sau la adita, dupa cat ne duce capul pe fiecare. nu mai vorbesc acum de tomescu sau motzard – sau cum i s-o fi scriind numele.

pai, si de ce am costa mail mult? doar stam in fata calculatorului zeci de ore pe saptamana, abia putem sa ne stapanim mania cand cineva sta mai mult de 5 minute la bancomat in fata noastra sau cand altul ne ia lucul de parcare la mall. chiar valoram mai putin decat maisna. trist e ca, cu cat valorezi mai putin, mai putin in comparatie cu semenii, ai o masina mai scumpa.

pana la urma, cred ca cea mai veche meserie nu este sexul pe bani, ci tine de valoare obiceiului. probabil ca in trecut, cand oamenii erau mai aproape de El, fiecare dadea la cea mai veche mesriasa cu atat mai putin cu cat valora mai mult.

sunt sigur ca acele criterii nu erau ale noastre!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *