despre massive attack

da, imi place massive attack. dar nu despre trupa britanica vreau sa vorbesc, ci despre atacul masiv asupra integritatii noastre, nu doar morale. existau ganditori, si inca mai exista, prin cartile lor sau prin discipolii contemporani cu noi, care sustineau ca lumea este o inchipuire a fiecarui individ in parte. adica noi, cu noi insine ne construi o lume a noastra din care iesim rar. interactionam rar cu lumile create de ceilalti din jurul lor, si viceversa.

dar, daca este asa, atunci inseamna ca putem scapa usor de cacatul de la televizor, de politicieni, de mizeria de pe strada, de muzica infecta a vecinului, de trafic, de tot ce nu ne place. sau ii putem schimba pe toti. cu ce? cum? ramane se ne gandim, fiecare in lumea lui, in sfera lui si sa actionam separat, poate schimbam ceva.

ma gendesc ca cel mai facil ne-ar fi sa ne schimbam politicienii. asa am schimba si o buna parte din gunoiul de la televizor, din media in general, si o parte din mizeria de pe strada, chiar si vecinul cu muzica infecta. am putea schimba ceva doar printr-o vizita la urne. printr-o simpla stampila pe o foaie de hartie. dar o facem? io n-am facut-o de mai bine de 10 ani… voi o faceti, o veti face?

sa-mi spuneti si mie cu cine…

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *