Romanian Papergirl un Project Mayhem autohton?

0
270

Deunăseară am fost la un eveniment urban. Invitaţia a venit de la o cărtureasă care îşi dorea să ajungă la „ce se întâmpla acolo” însă nu ştia cu exactitate unde, ce şi cum. Aşadar, fără a mai lungi povestea drumului, am ajuns în locaţia respectivă, o casă veche cu iz boieresc care adăpostea o întreagă suită de lucrări de artă – eu o cred contemporană. Locaţia se numeşte Cool Cat, iar pe pupitrul Dj-ului era una dintre pozele bune – cred – ale lui Ceauşescu.

Am mai văzut un cap al lui Mihai Viteazul în stil de puzzel, arata ca Supermario, o serie de alte lucrări în faţa cărora merită să zăboveşti, însă atenţia mi-a fost atrasă şi captivată de 2-3 lucrări realizate de Ileana şi Maria Surducan. Nu mi-e clar dacă artistele sunt surori sau mamă şi fică etc. dar asta are mai puţină importanţă!

Iata ce am gasit despre Ileana si despre Maria.

Pentru că nu am aflat prea multe de la băieţii şi fetele prezenţi la pisica şmecheră, pot să spun că evenimentul a fost organizat de nişte români care sunt grupaţi sub numele de Romanian Papergirl. Ei spun că „romanian papergirl is a project that brings art into street şi că „we believe art is for everyone”. Sună a „Project Mayhem” din fight Cub!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *