Barbut UNSTOPPABLE

A investit 4 milioane de euro in fabrica de polistiren de la Ploiesti, pe care a construit-o intr-un timp record de numai patru luni. Se dezvolta in zona Moldovei si are pregatiti peste 10 milioane de euro pentru fabrici de adezivi si polistiren. Il intereseaza se pare si zona Dobrogei. In ritmul acesta, Barbut si a sa companie au sanse sa ajunga numarul 1 pe piata in mai putin de un an. Probabil ca dupa ce ajunge numarul 1 va fi ca atletul Serghei Bubka, care isi dobora la fiecare competitie propriul record la saritura cu prajina. Cu alte cuvinte doar Serghei Bubka era mai sus de Serghei Bubka.

Dupa cum se misca lucrurile, in cativa ani, mai sus de Adeplast va fi tot Adeplast. Iata si ce spune o comunicare oficiala a companiei, referitoare la extindere:

Compania AdePlast a anunțat pornirea celei mai automatizare linii de producție de polistiren la nivel național. Până la sfârșitul lunii august facilitatea se află în probe tehnologice, urmând ca din septembrie să poată produce la capacitate maximă de 120 metri cubi pe oră, capacitatea anuală ajungând la 700 000 metri cubi. Investiția doar echipamente a fost de aproximativ 3,7 milioane de euro, iar în total suma a depășit 4 milioane de euro, din surse proprii. Echipamentele din fabrică sunt tehnologie de ultimă oră la nivel european, având proveniență din Italia, Austria si Slovenia.

“Extinderea capacităților de producție AdePlast nu se oprește aici. Până în 2012 vom dezvolta în Moldova o zonă industrială de producție pe tiparul deja consacrat al AdePlast, în care vom investi peste 10 milioane de euro” precizează Marcel Bărbuț proprietarul AdePlast.

În luna august AdePlast a anunțat semnarea unui parteneriat cu CEC Bank – Protocolul pentru Termoizolarea României (PTR). Acest program vine în sprijinul asociațiilor de locatari la nivel național pentru izolarea blocurilor. PTR prevede ca CEC Bank să acorde credite cu dobândă subvenționată pentru asociațiile interesate să efectueze astfel de lucrări, acestea trebuind să acopere, din fonduri proprii, doar o treime din valoarea lucrării.”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *