eh, au trecut si sarbatorile

0
114

iata ca mosul a trecut inca un an pe la noi. eu cred ca cea mai bucuroasa dupa plecarea mosului este blonda de la drept si de la guvern, o putem numi si blonda – „daca sunt mistoaca, ce sa fac?”. mai sunt unii care i-ar zice: „daca barbati’miu face afaceri cu statu’ de milioane de euro de cand se stie, ce?”. eh, oricum i-am spune, nu pot sa nu remarc ca s-a ingrasat. ca a prins rosata in obraji, dar alta, una diferita de cea a tuberozatului videanu. care s-a ingrasat si el.

ma uiit la ei asa, circari cum au devenit si ma gandesc ca ce bine le-ar prinde acum un guvern tariraceanu-rau-de-tot. frate, ce s-ar mai umfa in pene, ce s-ar mai ratoi prin parlament ca nu pot face nimic, ca guvernu’ da prea multe ordonante etc. dar, cu noi cum ar ramane?

pai, ar ramane ca si pana acum, ca tot nu suntem guvernati decat de simtul lor profund personal spre inavutire permanenta. si saracu videanu zicea ca el are doar 12 mii de euro in conturi… si daca tot o fac, adica se inavutesc, de data asta si-au luat si showmeni-circari pe langa ei. cu circarii cel putin iei fata lumii, nu? e ca prin 94 cand iliescu vroia sa ia fata lumii cu vomele ejaculate de vadim pe gura, de la problemele pe care romania profunda si proasta trebuia, chiar trebuia sa le cunoasca. si asa a disparut, spre exemplu, bancorex-ul.

eh, dar sarbatorile au trecut si acum e timpul sa mai facem si ceva treaba. dar, semne bune anul are?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *