Bărbaţii ştiu ce de: STIHL Timbersports işi ascute topoarele pentru naţionala din iunie

0
298

Vremea capricioasa din week-end nu i-a speriat pe atletii de la STIHL Timbersports sa se reuneasca in tabara de pregatire de la Gilau. Lotul taietorilor de lemne – STIHL Timbersports s-a aflat la al treilea antrenament comun din acest an, pregatindu-se asiduu pentru Campionatul National din 25 iunie, care va avea loc tot la Gilau.

Dupa acest week-end maestrii topoarelor vor ramane cu lamele ascutite pentru ca se vor intalni intr-un open amical cu omologii lor din Ungaria, in Budapesta, la sfarsitul acestei luni. Probele de concurs sunt tăierea cu joagărul, tăierea la înălţime, tăierea orizontală, tăierea cu motoferastrăul, cea cu super motoferastraul şi tăierea verticală. La Budapesta, sportivii vor avea sansa sa isi faca un up-grade puternic al indemanarii pentru ca vor primi multe taine ale manuirii de la cel cel mai mare antrenor de topor din lume, Spike Milton, prezent si el in capitala Ungariei la intalnire.

Pe 22 mai atletii de la STIHL Timbersports vor fi prezenti  la Siret-Suceava pentru un show demonstrativ. “Am pornit aceste programe demonstrative in tara pentru a face acest sport mai cunoscut in randul celor care ar putea sa-l practice. Suntem in plin proces de cautare de atleti pentru largirea echipei nationale si vrem sa crestem baza de selectie”, declara Botond Nagy antrenorul Nationalei Romaniei – STIHL Timbersports.

Urmatorul eveniment important din calendarul STIHL Timbersports, dupa Campionatul National din iunie, va fi participarea romanilor la mondialele din Olanda (Roermond) in perioada 2-4 septembrie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *